|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Ok, moze biti da sam bio nejasan svima, ali takva je muzika. Zasnovana na individualnom dozivljaju i iskustvu. Ko je dugo radio sa zivim bubnjem, basom i elektro-akustikom, ne moze da ne primeti razliku. Bar ja ne mogu.
Da se ne bi neko uvredio, postujem sve muzicke pravce, i u nekima od njih se sve pravi na staroj analogiji, digitaliji ili VA - tu bolje nema i ne treba. Mene zanimaju prakticne situacije (teorija me ne zanima) kada jedno pored drugog idu 'zivi' instrumenti i klavijature/moduli. Tu su mi ovi drugi nekako neubedljivi. Svakako hvala svima na odgovorima. Nadam se da ce nam jos neko otkriti nesto iz svog iskustva. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu | LACKY | Computer Hardware | 56 | 11-06-2012 12:28 AM |
Rockwool absorberi u bedroom studiu? | bornaa | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 17-03-2012 10:08 PM |
Nova Klavijatura | Vaske75 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-12-2011 01:45 AM |
rad u studiu | zion | Razno | 2 | 19-07-2009 09:15 PM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |