|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Realno je daleko "važniji" nekakav "phase scope"...ako je do "važnosti", bar za rad u studiju...osim eventualno da treba spectrum na nekom većem live eventu pa onda ajde eto...
Za sve ostalo par svežih ušiju i ozvučenje (monitoring) koje se dobro poznaje su apsulutno dovoljni...!
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Auuu ovog samsona bih kupio samo da mi ukrasava sobu, realno ga ne bi koristio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Moja ispravka mislio sam na phase scope.sve vishe sumnjam da bih ja to mogao da napravim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni se Specrum analizer i phase scope cine korisnim, narocito ako nemas poverenja u monitoring ili je on ogranicen u nekom smislu. Nisu to neophodne stvari ali mogu da pomognu... a i svetle u mraku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ustvari meni taj phase scope,treba samo da bih mi svetleo u sobi,josh ako su lampice plave vrh.
Sala na stranu,ako neko ima ideju kako bih mogao nekako da probam sam da "zbudzim"taj fazni analizer bio bih mu zahvalan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Potreba za ovim phase scopom prvenstveno sto imam problema u mixu koje ne uspevam da reshim nikako.sad sam nashao u nekom casopisu intervju kornelija kovaca i kaze covek fazni poremecaj je neizbezan kada 5razlicitih zvukova sacinjavaju jedan..npr imamo melodiju koja se sastoji od 12tonova,ja obicno podelim 4tona na jedan synth 4na drugi itd.kako pesma tece i automatizacija prati i rthm i sve je sinhrono pocinje da da se mesa npr pad ili lead sa kikom ili basem.a na pocetku pesme isti instrumenti i normalno nema konflikta.eqvalizovao do besvesti automatizovo i volumen na kriticnim instrumentima,i dodavao revb i gate ali ne valja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recenzija: Digidesign Digi002 (Part 1 - Hardver) | puRe | Recenzije | 0 | 11-08-2004 06:35 PM |