|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ako se radi o "neutralnoj", "transparentnoj", "beskarakternoj" sabirnici, koji će mi moj? Da bih u celu priču uneo jo? jedan nivo DA/AD konverzije? ![]() Ako je "sabirnica sa karakterom"... pa, vi?e bih voleo da taj karakter dodajem pre, a ne posle ITB EQ-a i kompresora. Ustvari, ono ?to je Dejo napisao je najbolji odgovor. ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Preskupo... al' bas preskupo. Za cenu 2 ove igrackice mozes biti vlasnik full 24ch SSL 4k
![]() A da ne pricam sto postoje 4x jeftinije varijante domacih ruku delo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Moram priznati i da pored svog mentalnog naprezanja ne kontam za koga oni ovo rade?
Jedini razlog mi se čini kur*enje prema konkurenciji.. Kriza je Fakat
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha & Rupert Neve udruzili snage!! | DaBear | Razno | 0 | 27-01-2011 08:45 PM |
NAMM 2011: Nagrada za najbolji mikrofonski preamp - Rupert Neve Designs Portico 5017 | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:55 AM |
Novi NEVE mixer by Tom Misner Australia !! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 18-11-2010 06:22 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |