|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Pro?le godine sam kupio jedan satić preko bare, licitirao na ebuy-u i pro?ao. Cifra bila 287 dolara, 39 sam platio po?tarinu ali kad je stigao bez obzira na račun carinska osnovica je uzeta iz kataloga (koji izgleda samo carina ima jer ja sličnu cifru i pored moje dobre volje da jurcam po internetu nigde nisam mogao da nadjem).
To je jedna stvar a druga da pro?log meseca kupih opet ne?to na ebuy.co.uk platio sve i po?tarinu ali nisu mogli da paketić iz USA po?alju jer postoji sada trenutno za nas blokada u njihovoj po?ti. Ni?ta zvanično nema ali bar meni je mailom tako rečeno. Pa proverite pre nego ne?to platite da li mo?e da se ovamo dopremi. Novac sam dobio nazad, tu nema problema ali jednostavno od trgovine nije bilo ni?ta. Ovo se desilo sredinom pro?log meseca. Poruka koju sam dobio je bila: We tried to ship this item out but are not being able to do so. The USPS is stating that all mail to Serbia is currently blocked. It seems that there are some problems with the Serbia Postal Services or maybe this is an embargo issue with the United States. We asked if there was any other service that could be used to ship this item and were told that no mail is being accepted to Serbia at this time. We're not sure how you would like to proceed with this issue. Please get back to us at your earliest convenience. We are more than willing to issue you a full refund and cancel this transaction. Please advise |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime | STUDIOTON | Pricaonica | 62 | 09-09-2013 11:51 AM |
Dobrovoljac sa paypal nalogom,neko? | alen | Razno | 1 | 05-04-2013 10:01 PM |
Paypal uskoro i u Srbiji | STUDIOTON | Razno | 77 | 18-11-2012 03:13 PM |
paypal kupovina | liman021 | Pricaonica | 10 | 20-03-2011 09:50 PM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |