|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Napravio sve kako ste rekli, ništa na bolje nije krenulo.
Stavio napajanje iz drugog kompa, sve radi normalno kako i treba. Nije mi bilo tesko ponovo vratiti napajanje koje je bilo, i sad i s njim normalno radi. Pa tko je tu lud???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sad mi krči i pucketa zvuk u cubaseu kad je neki od wavesa otvoren. Prije toga nije bilo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesam, ali bili su i prije, a nije se to dešavalo.
Iz jednog projekta sam maknuo sve pluginove i pogledao CPU meter, stoji u dnu i ponekad se zaleti i tad krcka zvuk. Ali pucketa i kad pomičem bilo šta na monitoru... mixer, transport bar.... Potpuno identični simptomi sa protoolsima i sa cubaseom. Jedino što kad su podignuti protoolsi, cpu ne "zaletava" dok ništa ne diram. Da li je moguće da grafička traži izmjenu sa nekom boljom.... ....ništa mi nije jasno kod tog kompa.... nikad nikakvih problema, a sad problem sa kojim ne mogu raditi, a ne znam otkloniti uzrok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Mozda su ti drajveri za graficku sa win7 a ne originalni. Probaj da odes na sajt proizvodjaca i skines aktuelne. Mislim da neki drajveri sigurno jesu u pitanju i ocigledno se kolju. Ja recimo isto imam problem (kod glomaznih projekata sa dosta vst intrumenata), kad gledam gui plugina cubase krcka, a kad ga sklonim vizuelno (plugin i dalje radi) krckanje prestane. Ni meni nije jasno do cega je.
Zapravo pitanje je, sta moze da natera cpu da iz stanja mirovanja skoci na 100% snage... Last edited by VladaNS; 15-04-2013 at 11:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Piše u device manageru: Radeon X300/X550/X1050
Koja je točno, morao bih iz racka vaditi ponovo i rastavljati, ali ako ću morati, a morat ću, napravit ću i to. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mikser i komp | amaterius | Computer Hardware | 11 | 27-04-2012 07:50 AM |
Komp i 2 monitora | Rhino | Computer Hardware | 4 | 05-05-2011 03:33 PM |
PULSAR ili jači komp? | shufter | DSP forum | 3 | 20-05-2006 07:29 AM |