|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
Hahahaha....mislim.....seljaci
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Ko je u zivotu slusao samo Evroviziju (Beoviziju, Beosong...), Ilidzu i Split '78 - 85, poznajuci veliko stvaralastvo Sergeja Cetkovica, Leontine i Amadeusa, naravno da i ove pesmice Zeljka i slicnih zvuce fantasticno. Uostalom, ukusi su razliciti... Ko voli Coldplay, tesko da Zeljkova evrovizijska pozajmica moze da prodje. Ko slusa Muse ili Rammstein, tesko da moze da podnese ovakve zvuke. Samo, ipak na iTunes ima malo vise skidanja Muse od Zeljka. To mozda ne znaci nekom odusevljenom fanu odavde, ali u evropskim i svetskim razmerama... Nisu The Beatles i Kraftwerk slucajno uticajni bendovi (i mnogi drugi). Otvorite usi, pokrenite slusnu dekontaminaciju, pa ce i Moje i Vase 3 i Zeljko i ostali postati ono sto i jesu - lokalni herojcici i produkti lokalne stampice i novinarcica koji bi da se ogrebu za free klopu na promociji...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Nisam citao ostale komentare ali prepostavljam da je palo zesce pljuvanje po svakom osnovu... Ono sto meni najvise para usi ovde nije produkcija koliko tekstovi i nacin na koji su otpevane obe pesme. A sto se tice arr i produkcije skoro da mi je ok ,pa sad ako po vasem misljenju ne lici na Guetta-u ili ne znam koga vec ne znaci da nije dobro.... recimo da je to novi podstil u house muzici(takozvani srpski house) i ovako ih ima bezpotrebno puno.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
Kasnim, ne stizem, ali ne mogu da propustim da domlatim
Uzdati se u ovog lika i njemu slicne da treba da edukuju populaciju sta je dobro a sta nije je totalni non sense, ti sablonski trendy slager izvodjaci, iako uvek prisutni, su beletristika muzike koja se primarno dovija najnizem ciniocu - 99% show biznis 1% umetnost. Ne sporim da znaju znanje, da imaju opremu - samo nisu gladni toga da ostave trag vec da obezbede sebi materijalno blagostanje te im je produkt takav kakav je, prazan, dosadan, prezvakan. I ako vec pricate o nekakvom house pokusaju, Karleusa (koja je takodje prolazni materijal naravno) je to mnogo ranije >zapljunula<, neki faithless fazon recimo.... To sto ona druga strana ne dobija dovoljno prostora nema veze sa tezgarosima, medijskim kucama, satorima i prasicima - ima veze sa onima koji bi to mogli da sprece a ne sprecavaju tj ne prate da li postoji balans. Na srecu, i Darkwood Dub i Partibrejkersi i Goribor i manekeni Bigza i ko zna ko jos stignu nekako do usiju koje su zeljne da cuju i prenesu aktivnom mozgu koji preispituje, uziva. Srecom sada postoji internet mada su generacije koje su stasavale 90' ih osakacene. |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Baš volite da opletete. Što bi DaBear reko "'al zamalo" da nasekirate Željka. Na stranu POP HOUSE, trt,mrt ili ostali muzički pravci i krivci, pesmica se širokim narodnim masama dopada (dal na žalost ili ne,al tako je). Dal je možda stvarno samo on lud a ostali zbunjeni, ko će ga znati. Činjenično stanje je da ulicom omladina pevuši ovu pesmicu. Ima on njuha da stvori svoju muziku koja ima pristalice i od toga može lepo da živi i ko se muzikom bavi ili želi da se bavi i da je komercijalizuje eto, bar može od njega da uči. Možda se nekome (brojka možda velika) ovo ne svidja što kažem ali učite od njega, možda vam se posreći. Verujem da posle ako opet neko počne da pljuje po vama kad izučite zanat i postanete drugi Željko to neće da vam smeta, imaćete dovoljno parica da njima zapušite sebi uši i da vas ne zanima mnogo što neki mlate po vama jer toga uvek ima i biće.
Još da se samo Željko seti da sa Karleušom udje u duet, to bi tek bilo ludilo, mrak (valjda sam potrefio ove mladalačke izraze). Last edited by alek019; 13-04-2013 at 08:07 AM. |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Kaooo ferariiiii!!!...
|
![]() |
![]() |
#58 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ovako se to radi .. i jos jedan domaci za pljuvace
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
VIP Member
|
![]()
Sto za pljuvace ?? OVO je kako je trebala pesma da se uradi...da se drzi onoga sto zna i kako pesma treba da zvuci...a ne ko pile sa sisama !!
Necu da ulazim u to sto je ovo vez 1000000 prezvakani mediteranski / balkanski sablon pop...mladi Zdravko Colic sound-a-like... To je nasa muzika i ne treba sad menjati po svaku cenu....
#60 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Svi smo mi pomalo Zeljko Joksimovic! | AudioStorm | Pricaonica | 23 | 03-03-2012 02:32 PM |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
Hari i Zeljko Joksimovic BiH Eurosong | Zid | Razno | 20 | 23-05-2006 02:12 PM |