Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-04-2013, 01:54 AM   #31
Anthony
Member

Anthony's Avatar

Default Re: HI FI zvu?nici u ne tretiranoj prostoriji

Quote:
Originally Posted by Geronimo View Post
Ja imam Dynaudio BM6a seriju aktivnih i strava su za rad sto se tice elektronske muzike. Ne vidim sta ti toliko smetaju te frekvencije ?! Uostalom pored ne tretirane sobe uvek mozes da stavis dobre slusalice i da proveris sound. Ujedno vremenom mozes i da naviknes na te slusalice i da tacno znas kako sta zvuci, mozda izuzev nekog sub bass-a i bas niskih stvari. Uostalom jedino ako izdajes za Armadu i neke druge velike label-e gde je produkcija jako bitna ovakve stvari su totalno zanemarljive. Ako budes odlucio da pravilno miksas materijal onda ces otici u neki veci studio i odraditi miks kako treba.

Ako mene pitas sa dobrim kompjuterom,dobrim softverima/instrumentima,dobrim idejama i produkcijskim znanjem mozes da budes mega DJ i da izdajes za koga hoces a da sve to radis u dnevnoj sobi, samo AKO ZNAS STA RADIS

Mozda bi bolje pitanje bilo koliko imas iskustva sa produkcijom i gde si sa time trenutno?
sa produkcijom nemam problema,vise imam problema sa time da vec 2 godine nista ne bacam vani,nego pocnem radit pa mi se prebrzo prestane svidjati ili kao u gore navedenom problemu: zvu?nici+soba su mi stvarali nezanimljivu atmosferu za produkciju i totalnu neinspiraciju...nadam se najboljem,ako budem ista zavr?avo u blizoj budu?nosti stavit cu tu na forum...do tad: https://soundcloud.com/kole

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules