|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nisam naglasio da bi mi obavezno bilo da ima "utika?" za slu?alice posto cu ih dosta koristiti...
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
da ispricam usput jos jednu pricu dok sam pod kofeinom
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
dali je bolje i?i na opciju sa aktivni subwooferom ili sa subwooferom koji podr?ava ulaz za pasivni sub ? i na ?ta trebam pripaziti pri jednom i drugom ?
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nije ba? da me se do?ivljava ali ok
![]() na?ao sam Dynaudio BM6 pasivne za pristojan novac...sta mislite dali bi NAD 3020 amp ili AKAI am 35 amp bili u redu za nahranit ih ? dali netko ima iskustva sa tim poja?alima? ako ima sa nekim drugim nek podijeli s nama...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
bez uvrede, al ne dozivljava te nitko jer previse pitanja postavljas. Nakon svakog odgovora ti se predomislis i izmislis nes trece
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
a istina,ali kad mi je puna kapa lo?ih investicija i uvijek sam u nekom strahu pred investiranje u ne?to pa se sav smutim pa ni sam vise neznam sta cu,a siguran sam da nemogu izposlu?avat sve monitore,poja?ala i subove koji su u ponudi,pa ono...ni?ta,otprilike imam ideju sta cu i nabavka je u dogovoru...napisat cu dozivljaj...
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako mene pitas sa dobrim kompjuterom,dobrim softverima/instrumentima,dobrim idejama i produkcijskim znanjem mozes da budes mega DJ i da izdajes za koga hoces a da sve to radis u dnevnoj sobi, samo AKO ZNAS STA RADIS ![]() ![]() Mozda bi bolje pitanje bilo koliko imas iskustva sa produkcijom i gde si sa time trenutno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recording, mix i mastering u jednoj prostoriji? | BillySound | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 05-09-2012 10:59 PM |
prozor u prostoriji | silvestar13 | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 04-12-2009 11:26 AM |
monitori u akustički nesređenoj prostoriji? | matija | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 09-06-2009 07:51 AM |