mislim da je najveci problem ba? taj ?to neidu dovoljno duboko za moju muziku i onda sam skuzio sta ja radim kad produciram: guram sve zvukove u frekvencijski raspon koji ja ?ujem,pa nakon ?ta bi slao uratke kolegama dobivao bi komentare tipa: super,ali gdje je bass

e pa nemam pojma di je,valjda ostao na onih 60-70 hz do kud cujem...sad bi odgovor na to mogao bit koristi slu?alice za provjeru low enda,ali kad ga vec dobro zajebe? te?ko da ima vra?anja...jer za vrijeme produkcije koristim soundove koje cujem na monitore: kickove snerove hatove bassove bla bla i u spektru onoga sto cujem oni mozda i zvu?e dobro ali u realnosti to nije tako jer se ispod "tog spektra" skupilo ?ubreta do kolko ?e? i onda zvuci kao potpuno nova stvar...neznam kako da objasnim...tu?no je reci da su mi vi?e pasali KRK rokit 8 dok sam ih imo koji mjesec iako su me varali u bassu malo i za?epile bi mi se u?i nakon nekog vremena slu?anja...ja sam zapravo napravio pogre?ku i oslonio se na svoje slu?anje ADAM A7mica i o?ekivo to od manjih trojki...ili jednostavno soba sjebava sve...