|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Administrator
|
![]()
Tacno, ali si daleko fleksibilniji...200km severnije (uskoro i zapadnije - HR) i vec ces moci da biras tv sa primjetno nizom cijenom, a o ostalom asortimanu robe da i ne govorim...(npr u Srbiji ne mozes naci nijednu TI FW kartu na trzistu, nema rack kucista koje smo nabavljali, nema Antec kucista koje smo nabavljali...svega toga ima u HR, da ne pominjem EU zemlje...mogu zamisliti kako je ostalim malim privrednicima kada trebaju nesto nabaviti). Govorimo naravno o tehnickoj robi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To za televizore znam (ako misli? na onu segedinsko-subotičku kombinaciju), ?impraga kupio Sony Bravia 32" ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja bi to pre nazvao: Svesno lupaju po pojmovima ("zadivljuju znanjem") da bi im prevala uspela kod slabo informisanih i pritupih ljudi ![]() Savet prihvatis, ne moras, ne placas ga, sem sto ces nauciti dosta cak iako ne valja...ovde strada budzet, malo i zivci...a o cimanju za eventualno vracanje ne bih...nisam imao jos takva iskustva, ali evo ljudi napisase i o tome...
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]()
Ne mislim uopste na tu sverc varijantu, vec na dostupnost razlicitih tva (druge robe) i to sto zbog male traznje istih (skupljih tva kod nas), kada su i dostupni, ide veca marza (jer se ostali troskovi "isplacuju" na manjem brojem tva).
OK za TI karte, i ok za HR, ali cak i u BiH mozes naci i rack i antec kucista... To samo govori da smo mi veci "budzak" od ostalih (no dobro, gori smo i u drugim mnogo bitnijim stvarima, cak i od BiH... i to je ono sto me zabrinjava)... Last edited by diviner; 26-03-2013 at 02:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dobar deo onoga ?to je navedeno (osim klasičnih prevara, naravno) spada pod "spinovanje" (nagla?avanje onoga ?to je po?eljno i umanjivanje nedostataka). Jebiga, spinovanje je na?alost op?teprihvaćen metod reklamiranja - od Behringer studijskih mikrofona do humanitarnih intervencija NATO pakta ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Evo shta ti je srbija i koliko kasnimo za ostalim svetom,trazio po oglasima monitor 22incha od 10000(din) pa navishe,a lik u sveckoj dao oglas poklanja quad i delov monitor 22 i placa 20eura onom ko mu odnese sa praga.doshao buraz i pokupio i tako ja dobi dell 22 inca..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Evo tu u hrvatskoj jefitnij iphone nego u njemackoj, kak to? (mislim znam kak to al glupe su vam usporedbe). Ne mozete usporedjivati svedsku i balkan (il slicna kombinacija). Oni imaju para da mijenjaju namjestaj, tehniku i ostalo svkaih godinu dana, a ovdje kupis jednom i ima da traje sljedecih 10 godina. A i mi balkanci volimo precijenjivati stvari plus jos kod nas stvari duze vrijede nego u europi (ne kuzim kako ona dorinina cokolada bljutava moze biti jednako skupa ko milka, koja se jos i uvozi i bolja je). Manje para, manje promjena. Tako je golf 2 na ovim prostorima jos uvijek dobar auto koji moze posluziti, a u njemackoj nemozes 4 vise vidjeti na cesti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Dorina je extra cokolada odoh off..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Golf 2jka
Korg Triton Dynacord 5.55 revizija sveto trojstvo srpskog narodnjaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
za oglase | Danny Lou | Predlozi i sugestije | 0 | 14-07-2005 05:02 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |