|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jo? kona?ni mix i matering i gotovo ...
mo?e komentari ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ako hoces da me poslusas olabavi malo bubanj, mislim da je prenabudzen, malo mi je cudan kraj pesme, ali ok
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Zavisi sa kog stanovista gledas... Ovako - ok, malo mozda stvarno na bubnjevima da se poradi. Mozda i bass malo doterati da vise izadje (mada, ako se za nijansu smanje bubnjevi, verovatno ce i on iskociti).
No, sto se stanovista tice, ako je sound ok, pitanje je kakva ti je kompozicija. E, ako na to mislis, onda je prilicno zastarela. Iskreno, mnogo svezije deluju numere sa pocetka osamdesetih i kod nas (da ne pricam u svetu) nego ovo... Odslusaj Haustor, Prljavce, Film, Sarla Akrobatu posebno (ako vec nisi) da cujes kako se "klasicne" rock sheme malo razdrmavaju. Ne kazem da je ovo lose, ali je prilicno nemastovito... Nema bridge, nema realnog prelaza strofe u refren, nekako je kao guslarska pesma sa ubacenim solom (a i guitar licks su neadekvatni, vise deluju kao greska). Tempo podigni za bar nekoliko bita! Izvini ako sam prestrog, ali malo promene u svirci i mogla bi da bude sasvim ok pesma. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Komentar je dobrodo?ao i po?eljan
![]() Ovo nije jo? bio gotov mix.Danas je gotov i mastering . Stavit ?u i taj snimak . Bubanj je sviran,i "sastavljen " iz nekoilko verzija . Tako da mislim da smo ?to se toga ti?e izvukli maksimum . Sam zvuk bubnja mi je ok ,ni najbolji ni najgori.Ali ipak dobar . Bas gitara je pro?la u remixu i masteringu,tako da mislim da je i to ok sada . Malo je ?udan raspored pjesme ,ali tako smo ga napravili .Opet smo i?li prema gotovm tekstu tako da i nema ba? klasi?nog refrena ... Oko tih detalja gitara smo se mnogo trudili ... Tempo sam htio da bude ovaj,109,da se ne brza ,da se pjesma malo utegne . Mislim da sam to i dobio . ![]() HVala na komentarima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Kada sam pomenuo bubanj, mislio sam na kompresiju da ne puca toliko
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Gitare su odlicne, sve pohvale, svidja mi se i taj ton...ali mi se nikako ne svidja nacin pevanja ( tacan je ) ali ni frekvencija na glavnom vokalu, kod bubnja je snar prejak i jeste malo cudan ceo... pozzz
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pesma je zazvucala tek od pola i tad sam se bas "primio"
![]() ![]() Mozda kick ima previse sub-a ako slusam samo balans miksa. Refren je bas pamtljiv, evo slusam vec treci put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Finalni mix ,nakon masteringa !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Sada kada je gotovo tako je kako je, meni se vise dopada prva verzija, eventualno kao sto rekoh samo bih malo smanjio kompresor da ne puca toliko bubanj.Ovo kako je uradjeno meni zvuci mnogo gore, pogotovo gitare, u prvoj verziji su bile ok zasto ste ih dirali itd....To je moje subjektivno misljemje ima ovde vukova koji ce ti dati prave savete za mix, ako budu hteli.
![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja (pre)zadovoljan komentarom . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova pjesma - ?enski troglasni 60's pop - molim savjete | igormink | Promocija radova | 0 | 20-03-2013 06:37 PM |
Pjesma Ostani | strjelac | Promocija radova | 0 | 23-11-2009 08:24 PM |
r'n'b pjesma trazi vas komentar | Xproducer | Promocija radova | 12 | 08-12-2007 02:58 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |