Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-03-2013, 01:24 AM   #20
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: wow!

Quote:
Originally Posted by TVirus View Post
mashinerija rec me podseca na jebeni monopol,
pa ja ne razumem kako mi muzicari (neki od nas) to ne shvatamo to i jeste monopol...
mozda malo generalizujem ali u tom "mejnstrimu" nema tu ljubavi, nema tu daj da podrzimo nekog eto zato sto je simpa, retko ima hajpovanja samo na osnovu dobrog sviranja ili u slucaju adel dobrog pevanja...sto rekose u onom dokumentarcu (sada vec politicki) "...matematicki je nemoguce da se cak revolucija digne sama od sebe...i sve revolucije u svetu su verujte bile podstaknute necijim parama i necijim interesom"... tako i u muzickom svetu... koliko god neko bio betoven ili bieber, dok nema te industrije kojoj je u interesu da si svuda, nema nista od megalomanskog uspeha... i retko ko na kraju "otkupi" svoj ugovor sa djavolom i krene sam svoju imperiju pa na kraju i on postane "djavo" u tom muzickom svetu...iliti "mogul"... a to je just the tip of the iceberg... pa toliko talenata odose u zaborav samo zato sto nisu odgovarali ili nisu uspeli da se izbore sa popularnoscu i mukom koju ona nosi...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules