Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2013, 04:29 PM   #131
Danilo S
Member

Danilo S's Avatar

Default Re: Slika je objasnila !!!

Quote:
Originally Posted by VladaNS View Post
Zato sto muzika nije takmicenje.
Da da. Nikada nisam volio festivale zbog toga pa iako su nekad imali značaja uvijek mi je bio neprirodan taj takmičarski aspekt...
Danilo S is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 10:38 PM   #132
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Quote:
Originally Posted by VladaNS View Post
Zato sto muzika nije takmicenje.
Lepo poklopljeno, ali - ako nije takmičenje čemu onda upotreba nečega što će da "popravi rezultat"? Čemu to silno opterećivanje da snimak bude bolji, precizniji?

Sa druge strane, zato što muzika nije takmičenje, sad kapiram otkud toliko ilegalnih supstanci prilikom stvaranja iste
wladymeer is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 03:40 AM   #133
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Lepo poklopljeno, ali - ako nije takmičenje čemu onda upotreba nečega ?to će da "popravi rezultat"? Čemu to silno opterećivanje da snimak bude bolji, precizniji?
Tesko da se moze nazvati opterecivanjem, cesto umetnici imaju zelju za perfekcijom, zbog sebe, ne zbog drugih...

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Sa druge strane, zato ?to muzika nije takmičenje, sad kapiram otkud toliko ilegalnih supstanci prilikom stvaranja iste
Neko pije dok stvara, neko nesto drugo...neko stvara samo strejt...stvar licnog izbora (opredeljenja) i zelje, nacina zivota uopste...ilegalne su samo zato sto ih je nas zakon "stavio" pod ilegalne...negde nisu ...

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2013, 08:04 PM   #134
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

to je to, mi najvise radi sebe, jer ako stvarno zavolis sve to , ide to samo jedno za drugim da ti je da imas sto bolji zvuk, itd,
ja pravim jednom momku pesme neke trenutno, sta god pipnmem njemu se svidja, kaze vaoo super je to, to je ta ideja ,, itd, a ja tek kontam sta cu dalje stavit na to ,, gde final, msm ,, mi se opterecujemo i opet i treba biti tako, tako napredujemo.

itd itd

Last edited by branoy; 14-03-2013 at 08:07 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 03:03 AM   #135
misteriozni
Banned

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
o ovome sam i ja davnooo pisao po rumskom na nekim temama, i slucajno nadjoh sliku ko da sam je ja crtao, sta rec a ne zaplakat hahah?
Pozdrav!!
evo vidjevsi ovu temu odlucih se ponovno registrirati na ovaj forum,iako sam trajno banovan zbog............
ova je tema dokaz koliko neznalica sudjeluje u dialozima na ovome forumu.
mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom) a za mene i oni na forumu koji podupiru misljenje ovog branoy-a u vezi ove teme samo,samo dokazuju svoje neznanje.

Evo usporedbe:
Ekipa u hollywood-u snimi film sa kamerom od 50000$,sa najboljim glumcima,reziseri perverzije ovo ono.....lord of the rings hebote...
glazba za film kad cujes da odvalis..
i sad na kraju svega da branoy rece da to nema smisla jer skoro nitko ne gleda film u kinu,nego ga svi skidamo sa torenta u katastrofalnoj rezoluciji i usranoj CAM kvaliteti, i gledamo ga na ekranima od laptopa.A buduci da je taj film u sa torenta usranoj kvaliteti i rezoluciji samo 640x480,
branoy moze doma na livadi snimiti isti takav film (ako ne i bolji)jer ima doma hd kameru,a i komsija mu nije los glumac.Gledatelji ionako nece skuziti koji je film napravljen u hollywood-u a koji u komsiluku jer i onako skidaju film sa torrenta i gledaju ga u rezoluciji samo 640x480.

potpis:tajsam

Last edited by misteriozni; 15-03-2013 at 03:11 AM.
misteriozni is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 05:53 AM   #136
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

?to je lepo kad si odmetnik, ne mora? da pazi? da se neko ne naljuti jer si mu rekao istinu ili da li će opet da te banuju...

Inače sla?em se sa tobom u potpunosti, iako sam to rekao već deset puta...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 08:47 AM   #137
nikolaivanic
Senior Member

Quote:
Originally Posted by misteriozni View Post
Pozdrav!!
evo vidjevsi ovu temu odlucih se ponovno registrirati na ovaj forum,iako sam trajno banovan zbog............
ova je tema dokaz koliko neznalica sudjeluje u dialozima na ovome forumu.
mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom) a za mene i oni na forumu koji podupiru misljenje ovog branoy-a u vezi ove teme samo,samo dokazuju svoje neznanje...
Mislim da Brano uopste nije isao u smeru omalovazavanja tehnicke perfekcije snimanja.. cak imam utisak da je to kritika povrsnog/konzumentskog manira proizvedenog tempom tehnickog razvoja, pre svega na strani slusaoca.
prosto je steta da jedan deo muzicke produkcije koji ide za perfekcijom ideje, izvodjenja, na kraju i tonske produkcije, nema sanse da bude percepiran u svoj svojoj lepoti na opremi koja to omogucuje... koja sada i nije skupa, odlican sistem sa pristojnim rasponom zvuka moze se kupiti vec za 80eur... Jednostavno, brzina je ucinila svoje, ljudi su u spidu, sve je manje vremena za pravo uzivanje...
I ja ukradem po neki minut, upalim monitore, stavim PRAVI CD , i odslusam 15 minuta prave muzike...
ostalo vreme, uz komp, slusam skripavce iz lap top kutije zapremine 6cm3...
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 08:56 AM   #138
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by misteriozni View Post
mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom)
E vidi?, to je nacrtao lik koji poseduje svu tu opremu i zarađuje radeći na toj opremi (http://rukkusroom.com/Fun.html).

Pozdrav,

Vasa
Old 15-03-2013, 09:27 AM   #139
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
E vidi?, to je nacrtao lik koji poseduje svu tu opremu i zarađuje radeći na toj opremi (http://rukkusroom.com/Fun.html).

Pozdrav,

Vasa

Ha ha ha ha !!! Eto kako neko ("misteriozni") ispadne glup u drustvu !!!

Bas se dalo ocekivati da neko ko je ulozio mnogo u opremu i u muziku nacrta nesto onako POSTO SHVATA STA SE DESAVA trenutno u svetu u muzici itd!!!

A mesati filmove i muziku je besmisleno !! babe i zabe !! Bukvalno...

NACELO - dobro se informisati o subjektu pre pisanja kritika i gluposti...Google is your best friend !!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 10:35 AM   #140
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Misteriozni bilo kako bilo svako ima pravo na svoje misljenje,dok nepocne vredjanje,a ti vredjash.ja nisam od likova koji ce da pishe po forumu i da se raspravlja sa tobom,nemash pravo nikoga da nazivash budalom..ja te lepo molim da obratish paznju sta pishes..mozesh da imash misljenje ali nemoj da vredjash..
spartakus is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules