|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
awacs je lepo protumacio moj post, treba mi 6 zasebnih, odvojenih kanala snimljenih preko USB-a, da mogu na kompu svaki posebno da editujem.
Omega moze da primi 6 ulaza kao sto kaze nikolaivanic, to vec koristim, ali izlaz na USB su 4 odvojena mono kanala. Sve u svemu, moje razmisljanje o jeftinom resenju uz pomoc MultiMix 6 je otpalo, kolko para, tolko muzike. Moracu jos da chesljam za resenjem, mada se MultiMix 8 USB 2.0 postavlja kao logicno (ali duplo skuplje) resenje sa 8 odvojenih izlaza na USB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
koliko drajvera vidi DAW (cubase) na ulazu? pogledaj pa javi - toliko ulaza mozes da snimis odjednom preko kartice
drugo... nisi jasan: koliko ti ulaza za snimanje treba a koliko izlaza? mesas stalno - ne uplici tu usb - pricamo o analognim ulazima i izlazima Ako radis ceo mix na compu, treba ti samo 2 izlaza za monitorizaciju. Jedino ako se odlucis da imas neki eksterni efekat/procesor, treba ti jos izlaza... ovde pise podatak da ima ukupno 8 ulaznih kanala 2+4=6 analognih + 2 spdif As mentioned earlier, it has eight input streams: two phantom-powered XLR mic inputs, four line inputs (one of which doubles up to accommodate an instrument input) and a stereo S/PDIF digital input. Last edited by nikolaivanic; 07-03-2013 at 07:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 | ||
Member
|
![]() Quote:
1 = line1 + mic1 2 = line2 + mic2 3 = line3 4 = line4 Dakle, krajnji ishod su 4 snimljene odvojene trake (a meni treba bar 6 traka). Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
delta1010?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dva predmixa......molim za savet (vazno:) | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 49 | 09-02-2013 11:33 PM |
molim za savet | hogarstrasni | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 13-12-2012 10:08 AM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |