|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Da, moze. Dva cinca u obrnuti stereo jack.
Rezultat je mizeran.
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Mizeran u smislu da se neće čuti bogzna ?ta ili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
U smislu da je mizeran, nema svrhu..itd...
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Pa pretpostavila sam, ako se ove obične slušalice solidno čuju preko adaptera možda neće biti problem ni sa nekim drugim. Znači, treba mi pojačalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Treba.
E sad, to kosta isto. Glupo je kupiti brutalan auto i onda staviti motor od kosilice u njega. Dakle, treba ipak neki preamp iole posten imati.U takvim uslovima, mozda je bolje prodati Audiofila i razmisliti o nekom USB interfejsu koji vec ima preamp...nekakav... Ima i plan B, recimo polovan Minidisc dek. (npr. ovako nesto) Kostaju od 20-50e, imaju brutalnu konverziju i postene preampe za slusalice, kace se preko spdif na audiofila ili cak integrušu... Sa tim sluskama i ovakvim dekom, imas veoma, veoma dobro slusanje za rad.
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Plan B mi deluje prihvatljivije. Problem je što imam ukupno 200 evra i u to treba da uguram slušalice i pojačalo, ako mi je već neophodno.
Pretpostavljam da onda i ovo dolazi u obzir? Last edited by sorceress; 06-03-2013 at 12:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Da, ali vodi racuna da IMA izlaz za slusalice i phone level pot posto ovaj nema sto si okacila...!
Takodje i spdif digitalnu konekciju, ne optiku! Jedna suboticka firma je distributer AT za srbiju, zaboravih kako se zovu... ...nesto mjuzik jbg...Aca "švargla"...ali mozes po istoj ceni u fArtistu da porucis M50....oko 180 je cena, pa ti ostaje taman za MD dek, mozda koji evro dodas...
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
OK, pogledaću. A koliko uop?te ko?ta neko minimalno pristojno pojačalo?
Nisam htela da uzimam neki usb interfejs jer sam računala, treba mi samo midi, ne snimam ni instrumente ni vokale. I čitala sam da je moguće preko adaptera povezati slu?alice na Audiophile. Sad ispade komplikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Da ima iole pristojan zvuk, bar 100nak evra pa na vise...
Moze da se poveze i dobije jedno veliko sr... Pretiho je za rad, a sa druge strane opterecuje izlazne linije na karti, jer je to linijski signal, dakle nije klasicno pojacalo za zvučnike u sluškama. MD (pogotovo ako nadjes SONY) ali i JVC i PHILIPS imaju vrlo dobra pojacala, ne toliko preglasna, ali veoma dobrog i ravnog zvuka, bez puno koloracije, sasvim pristojne snage... Cackaj po oglasima, kazem, 20-tak evra kosta i cao. A dobiješ pride i stereo snimač CD kvaliteta, mnogo boljeg zvuka od mp3 prdavaca itd... Ja imam sony je530 i radi fantasticno, povezan je na prdavu integrisanu na spdif. Evo ovakav je odlican,super ocuvan ali je malo skuplji! Ne vidim razliku od 530 koji ja imam! treba se nacenkati i to je to! Isto tako moze biti kao mini monitor kontroler. Npr, meni je na optici stari komp, integrušasa novog na spdif, a mikseta na analognom ulazu, pa svičem sa strane prebacujem input... Takodje imam M50...i rade fenomenalno na ovome.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Technica AT2020-gde ga ima? | LAMPASH | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 27-07-2011 02:34 AM |