|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Lijep pozdrav
Evo posto je ovo moj prvi post mislim da se najprije trbam predstavit Zovem se luka i dolazim sa otoka prvića,u?ivam u glazbi i svakodnevno slu?am svoj gramofon pioneer pl-740,točnije slu?ao sam ga dok je radio. problem je ovakav: nakon sta stavim iglu na plocu cuje se zvuk koji dolazi iz podrucja igle,a ne cuje se nista na zvucnicima linije. Marka i model linije:SG-550 Model igle:5MC Model gramofona:PL-740 Unapred hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
proveri da li ti radi ulaz za gramofon na pojacalu- gurnes zicu u cinc (utisaj) i cujes jel ima bruma. ako ima onda radi pojacavac... gurni ponovo cinceve od gramofona u amp ako ne radi crklo nesto na gramofonu- kod majstora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
a jeli mozda otisla igla,probao sam to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
vrlo moguce, ako cujes iglu i muziku tiho... mozda je magnetni pikap otisao.. mada mi to zvuci neverovatno- moguce si zakacio iglom pa se nesto skenjalo... ili je neko vesto ocistio gramofon...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|