Quote:
Originally Posted by dlukace
"Ponasate se pre svega nekulturno!!! Ne poshtujete sagovornike ni malo, vec se po principu "laktanja" uguravate gde god stignete i svoja "iskustva" postavljate na pedestal, kao da je to tako i nikako drugachije"
zašto se ja ispričavam i kome?!
tu se vidi da je osoba nakon dvije godine došla na ovaj forum i počela da vrijeđa sve oko sebe i suprostavlja se svima i to na agresivan i nekulturan način.Ako je ista osoba frustrirana ne vidim razlog zašto bi se morala ovdje istresti na pojedince koji nemaju ista ili slična mišljenja.
Molio bih moderatora da se malo pozabavi ovime što je napisano na ovoj temi jer mi ne trebaju ovakve izjave nakon toliko godina provedenih ovdje s dragim forumašima.Izvinjavam se još jednom...
|
Evo, posto nisi nimalo samosvestan, ja cu ti reci zasto mi toliko ides na zivce

Napisao si:
Na svakom forumu ima hrpa likova koji baljezgaju o analognoj ili digitalnoj opremi,a u današnje vrijeme to zaista više nema smisla.
Razmisli malo o znachenju ovoga sto si napisao, ako imas iole pameti, pa vidi dal je to uvredljivo, arogantno, bezobrazno il sta vec itd??? Upao si u ovo debilanu koju DaBear zove "diskusijom" i vredjas... Sta smo mi, budale i mentoli po tebi kad pisemo o ovome. "Patuljche od slame", ovo nije diskusija, vec mudroseravanje

Ljudi, koga vise zabole sta ste imali i svirali??

To apsolutno ne znaci nista, a meni je zasmetalo po ko zna koji put to sto po svaku cenu mora da se piskara nesto sto nije vezano za temu, i uvek, ali uvek je tu ista grupa ljudi koja je "pametnija" od ostalih, koja je sve to nekad prosla sto i mi pa sad daju savete "da bi pomogli" mladima. Gospodo, probajte tako da piskarate malo po Gearslutzu ili nekom drugom pravom forumu, pa da vidite kako cete za nano sekundu da budete prozvani TROLOM i mozete vrlo lako popiti ban. Jedino se ovde kurchite i piskarate kako vam je volja, i zasluzni ste sto je ovo postala obichna "rupetina" a ne forum. Za to su svakako zasluzni i dragi nam moderatori... I da, idete mi na zivce jako i zato tako "ostrasceno" pisem o ovome, jer kakava nam je drzava takav nam je i ovaj forum. Apsolutno nema nikakve razlike. Chast izuzetcima (Synclavier) koji su pravi kontrast ostatku ekipe. Vaso, ne ljutim se ni na tebe, ok si samo stojim i dalje iza onog sto sam pisao.
Od mene toliko i zbogom
(@DaBear-ono za posao i dokolicu se ne odnosi na tebe, mojne se palish

)