|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
?ta bi savjetovao od DI Boxova? Ima za 50? Behringerov neki model. Koji su dobri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
pa neki početni koji valja nečemu su oni Alto Diboxevi (zapravo imaju trafoe i na inputu i na outputu!), cene kreću valjda od 50e pa naviše. Ja sam sebi kupio KlarkTeknik DM100, koji košta oko 200e, a koristim ga jako mnogo za usnimavanje gitara, pa evo sad sve češće završavam upravo na Amplitubetu. Jbg, uvek je to to, kolko para toliko muzike.
nadam se samo da nisi dao 400e za phonic BILO ŠTA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Na kraju sam shvatio da ću morati mijenjati opremu. Razmi?ljam da kupim PreSonus AudioBox 1818 VSL ili RME FireFace 800, Presonus Central Station PLUS i neki preamp za vi?e pari slu?alica. ?ta mislite o kvaliteti ovih uređaja? Mo?e li neka preporuka za preamp na koji bi kačio slu?alice. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
MAO
|
![]()
ja presonuse zaobilazim u širokom luku, uključujući i ovaj novi nahvaljeni live mixer. A što se sluški tiče, ja sam za tu namenu kupio behringerov preamp za sluške, radi za sve novce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Pa ukopcas i snimas
![]() Da li netko mo?da prodaje ovaj microdock i koja mu je cijena? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#39 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Za?to ti se presonusi ne sviđaju? Da li mo?e? navesti razloge tog nesviđanja? Ne bi volio da dobijem odgovor tipa: "pa jednostavno mi se ne sviđa!" Ja sam sinoć čitao o ovim kontrolerima i čini mi se da je ovo odlična stvar po?to se "sve ?ivo" mo?e povezati na njega čak i analogna i digitalna mikseta. Mislim na Presonus Monitor Station i Presonus Central Station PLUS. Jeste li imali prilike raditi na ovim uređajima? Koju su lo?e a koje dobre strane tih uređaja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Beringer preamp za sluske je ok, pogotovo za te pare al' ima bas skrnav zvuk i moze da mu manjka gain-a.
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 13-02-2013 at 03:14 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bass gitara + gitara + backing track istovremeno. | CharlieRHCP | Computer Hardware | 4 | 13-12-2010 01:00 PM |