|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
90% pochetnika zapravo "ne trazi" odgovor, vec zadovoljenje svoje sujete
![]() A sto se tice poznavanja stranog jezika, tu nemam komentar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
da se osvrnem na kom?ije ....
Da ima ih četvero koji su bili svirci kad i ja...danas su kompozitori, programeri. producenti i ne znam kaj. Rade glazbu, posla ima, mix mastering produkcija---sve to u malom prstu.. Znao sam pitati a kak ovo, kaj tu treba....odgovori su često bili blabla,,ovo onu i onda ide? ovo ono ajde bok moram iči. Kad sam ako ni?ta vi?e, onda naučio napraviti stereo fx i dati energiju, ?irinu instrumentu pa kad sam počeo sa čuj a zakaj ne napravi? jedan fx trak i stavi? malo ?irine na instrument( naime ?ali se čovjek kak je traljavo odsviran sax i nemre nič napraviti) i već će biti bolje a ono blijedi pogled-o čem ja pričam onda skonto kak to ide by oni. Naučili par fraza i to je vrh produkcije,,, Al posla ima dok netko ne veli -čuj to ti nije dobro....ali onda si već serator koji bi htio da zvuči kao Slash a zna dva akorda Ispravite me ako grije?im Ja vjerujem da vi ku?ite poso, ali mo?ete li reči da nema takvih "In?injera glazbe" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znaci li ti "Alogija" sta ... ako da ,onda smo bili nedavno zajedno na svirki ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ali, šta ćeš, takav je zanat - svako drugačije čuje i malo je njih koji su svesni te razlike - već se sve svodi na to JA čujem = JA znam. @romario: da, znači - verovatno su Vinkovci u pitanju? ![]() Last edited by wladymeer; 10-02-2013 at 05:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
-a ti si budala i nema? pojma, ja sam tonac, prodicent, Bog tvoj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Kad čovek malo realnije pogleda stvari, istina je sve se svodi na to je li ispravno Irak ili Iran, generalno 90% rasprava je li bolje ovako ili onako je nepotrebno, pitanje je stava i ličnih afiniteta.
Ali domaći tezgaro?i su posebna kategorija, to je jedna grupacija koja o sebi ima visoko mi?ljenje, a ako ?eli? da zna? kako treba, pitaj njih i uradi suprotno, oni su u najvećem tripu o zvuku i tome kako treba, a ustvari su najveće neznalice. Imao sam jednog takvog u proteklih par dana, sve se zavr?ilo tako ?to me je ispizdeo, ja sam sve isključio, pokupio se i iza?ao iz studija. Imam osećaj da jo? uvek stoji u onom mraku i razmi?lja ?ta mu se desilo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Kravadinka trebao si da ga nabodesh u glavu(zezam se)..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]() ![]() Sad ne?to razmi?ljam, mislim da je najgore ?to su ubeđeni u svoje dogme i dr?e se toga slepo pa i ne mogu ni?ta da nauče. Ka?e jedan od njih ?to je doneo aran?man sa nekim svojim smećem od semplovanog bubnja i ta-ta-ta-ta mitraljeza od dobo?a:"Ako za moje u?i taj tvoj bubnjar svira i zvuči lo?ije nego moji seNplovi koje sam tra?io i bir'o godinama, mo?e to da bude sveCki kol'ko 'oće?, ja ću d'ostavim moj bubanj, ni?ta ti to ne vredi ?to mi priča? ako to nije ba? ono ?to ja 'oću i ?to imam u glavU!" ![]() Pitam ga ja onda, da li to znači da je nemoguće da je on mo?da u zabludi, takođe je li to znači da on ne ?eli da nauči vi?e ni?ta, da poseduje sva znanja koja su mu potrebna-na to je spustio ton i samo klimnuo glavom, tu smo uključili Superior... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje oko mixa u Abletonu | TrifunValentin | Audio Software | 5 | 08-02-2013 11:11 PM |
Dobijanje trece dimenzije mixa-Dubine?! | oliver10 | Audio Produkcija - Tehnike | 101 | 22-10-2012 08:02 PM |
Evo nesto novo...Trudim se oko mixa.... | Kapo | Promocija radova | 0 | 25-03-2012 10:33 AM |
Dinamika i glasnoca u gitarskoj muzici? | vasko | Dejan Vučković | 4 | 26-12-2009 12:30 PM |
Humanizovanje PC mixa i produkcije | Defragment | Tutorijali | 20 | 26-10-2006 09:51 PM |