|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve se mi kapiramo. ![]() Dam avans, kazu bice za 20dana, pa izvini cekaces jos 30, nije do nas, pa jos 7, 15,).. Brate platim, dobijem, dovidjenja... Prvi put kad sam narucivao, bila je neka malo skuplja sprava, ne mogu se sad ni sjetit vise, cini mi se great river... I bila mi je frka da li ce to uopste da stigne u moje ruke, kako to sve funkcionise i sl, i ako su me ljudi koji su vec to radili hrabrili da je sve ok... Tog puta je sve bilo ok, kao i svaki sledeci!
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Kontaktirala sam ljude iz Thomanna i pitala ih za garanciju. Koliko sam razumela - moguće je vratiti proizvod u roku od 30 dana, dobije se novac nazad ali kupac sam snosi tro?kove vraćanja proizvoda.
Ako se proizvod pod garancijom pokvari, tada Thomann snosi tro?kove slanja proizvoda na popravku i vraćanja. Međutim, treba obratiti pa?nju na to ?ta se pokvarilo i konsultovati ih pre slanja. Pretpostavljam da u garanciji precizno pi?e kakve kvarove pokrivaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Aranzer-klavijaturu | sRce | Kupujem/trazim | 0 | 20-12-2010 12:59 PM |
Kupujem klavijaturu | JediClone | Kupujem/trazim | 0 | 28-08-2010 02:47 PM |
Kofer za klavijaturu...DIY | zmaj | Razno | 11 | 04-10-2009 01:25 PM |
isplati li se | MiGi | DSP forum | 9 | 14-09-2009 09:28 AM |
Dal se isplati ovaj JP ? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 16-02-2008 10:22 AM |