|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Vaso, tebi cu boldovati odgovor na ovo (nije lo?e imati ideju ?TA DALJE SA TIM DA RADI?. Po?to se u suprotnom sve pretvara u jako skup hobi) jer si spor danas: Otkud ti znas, ili otkud ti informacija i pojam sta ce ko da radi sa sintom??? Postavljate se (ne samo ti) kao neki struchnjaci ama bas za sve, a u svemu najmanje konkretnih odgovora, vec samo uziverzalno-generalna pricha. Gde se hrani ta potreba da se ispadne "pametan" i "mudar" u temi koja to ne trpi. Aman, pricamo o sintisajzerima, i to vrlo konkretno, i otkud vam obraza da se tako poseravatem po temi pod izgovor kako zelite da pomognete (to pricajte nekom drugom). EDIT: ocekujem od vas da, kad se otvori prva sledeca tema u rubrici za dizajn studija, da ti Vaso prvi das savet kako treba imati u vidu te novce koji se ulazu, dal ce se ikad vratiti (a u pitanju su velike pare). Budi dosledan sebi pa uradi tako, opraces obraz koji si ukaljao detinjastim i licemernim razmisljanjem ![]() ![]() Last edited by silicon science; 03-02-2013 at 02:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Evo jos novih snimaka MS-20 mini sintija:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Konkretno (mada off topic): Kakve veze ima da li je MS20 Mini "isti" kao MS20 ili da li je Arthuria MiniMoog VST "isti" kao original? Odsviraj bas iz Boogie on Reggae Woman na Arthuriji, pa ako ga odsviraš kao Stevie W. da vidiš kako će odjednom Arthuria da bude ista ko Moog. Pozdrav, Vasa P.S. (edit) Quote:
![]() ![]() ![]() Dobar deo onoga što pišem na Forumu se svodi na: "nauči da iskoristiš ono što već imaš" i UVEK pokušavam da ubedim ljude da ne bacaju novac na "must have sprave", pošto u mom rečniku ta sintagma ne postoji. Bre Silikone, ti ko da si me pomešao sa nekim? ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-02-2013 at 03:10 PM. Reason: P.S. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice arturije i Stivia, ne slazem se. Nece nikad biti ni priblizno.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() E pa postovana gospodo, nije tako kako vi mislite i mozemo do prekosutra da se natezemo. Ja samo apelujem da se uozbiljite (niste deca) i da pocnete da poshtujete ljude oko sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ako si primetio, ja ti se nisam obraćao lično, uglavnom sam kometarisao stanje svesti prosečnog konzumenta muzičkih uređaja (u koje spadaju i kompjuteri, softver, sva?ta ne?to). Dalje, ja ti nijednog trenutka nisam rekao da ne treba da kupi? Korg MS20 Mini ili bilo koje sokoćalo koje ti je srcu milo. Tvoji novci, tvoja odluka. Isto sam rekao i članu koji je svojevremeno pazario SSL Channel Strip da bi snimao duvačke orkestre kanal po kanal. O samom Korgu MS20 sam rekao ?ta sam imao u svoja prva dva posta na ovu temu (drage uspomene i ostalo). Molim te samo da od mene ne tra?i? da zaboravim svoja sopstvena iskustva (dobra i lo?a, sa sintisajzerima, izgradnjom studija, čime god...), po?to na?alost ne mogu. A i blam me da ih prećutkujem. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi analogni sekvncer | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 10-11-2009 06:57 PM |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |