|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
@Znak:
To je otprilike kao da ga neko uslika kako koristi neki Squier CV bass. Daleko od toga da je to loš instrument (naprotiv!), ali pitanje je ipak kako je tačno došlo do toga da Sir Paul koristi baš tu opremu, i da li je koristi i inače. Ako on stvarno koristi te slušalice u svom studiju, ili tako nešto .... tim bolje. ![]() @Bockie: Lepo je to čuti. Verujem da se ti daleko ozbiljnije baviš produkcijom nego ja, tako da pretpostavljam da će (u iole normalnim okolnostima) sluške biti dobre za moje potrebe. U svakom slučaju ću morati da ih čujem u najskorije vreme. Jedino mi ovaj kabl što je prikačen na slušalicu deluje tanko, ali nadam se da to samo tako deluje na slikama i da kabl nije nekvalitetan, slab, lako "pokidljiv"? Takođe, je l' ima kod nas da se kupi verzija sa neufrćkanim kablom? Last edited by Ghost Dog; 28-01-2013 at 02:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali, kao što rekoh, on i nije toliko zahtevan, vidiš da nema ni pop filter! A i ovaj mikrofon mu je polovan, sa nekom iscepanom nalepnicom zalepljenom naopačke!
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 28-01-2013 at 02:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Da se prikljucim horu - ATHM50 su predobre za te pare, ja sam prestao da trazim "bolje", za bilo koju cenu.
Redovno su u top 5 studijskih slushki i sasvim ok rade i za mixing/monitoring (to jeste subjektivno, ali ja iskljucivo njih koristim a i generalno se ljudi slazu da su sasvim korektne u toj ulozi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Potpuno tačno!
Kabl je odličan! Ima i verzija sa neuvijenim "feder" kablom, dakle sa ravnim kablom, i to bih pre uzeo da sam znao da postoji, ali je gotovo nemoguće za naći.... Ima neku oznaku tipa "s"...M50s...ili tako nešto. Od 2009 mislim da ih imam, i nisu se još jastučići izjebali, mada bi se moglo u skorije vreme nabaviti par rezervnih, nisu skupi, po 5-6 evra komad... Sve drugo, je TOP, TOP... Kvalitet, izrada, funkcionalnost sve FULL!
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja imam tu varijantu - flat kabl, same slushke sive boje (mislim da je to "s" u nazivu za 'silver'... valjda su samo "limited" edicije bile sive, nisam siguran sad).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Toplo preporučujem.
Ja ih koristim već nekoliko godina, a nedavno su dobile i jednu novu ulogu. Poslije njakanja sa raznim modelima slu?alica, postale su prvi izbor kao monitoring za bubnjare prilikom snimanja.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Technica AT2020-gde ga ima? | LAMPASH | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 27-07-2011 02:34 AM |