|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
posle druge svirke -prezadovoljni smo. Jako brzi preampi. Eq precizan, jasno i precizno sabiranje, a dinamika fantastična. Nikad do sada nisam uspevao da ?apućem dok pevam (kad zatreba) a da sve izadje.
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
I ja sam bio zatecen dinamikom i preciznoscu tranzijenata.Nikad nisam uspeo tako olako,za par sekundi da nariktam gate-ove,i to one najjadnije, sa dbx166.Radili su bez greske,gotovo kao da ih je okidao triger....
Ja licno volim A&H,uvek mi se dopadao zvuk GL-a ali posle prvog intimnijeg kontakta sa Venice uverio sam se i licno da je znacajno ozbiljnija sprava.Da imam kinte ne bih se ustrucavao imati ga i u studiju.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 06-05-2012 at 04:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Gde je tu jamaha izmedju navedenih? (o196v, dm1000)
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 06-05-2012 at 09:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Pa ne znam....... ja licno ne verujem da digitalni mixer od npr 2000e moze da radi kao analogni koji kosta isto....... bez obzira na sve prakticnosti digitalaca
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Sigurno da na digitaliji odu pare vise na druge stvari, ali znaci kazes da bi recimo dm1000 imao najlosije preampe od gore pobrojanih?
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
radio sam sa 01v96..... ali ne skoro.....
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A&H, a nije ni pretvrdo kao SSL, najprijatnije iznenađenje koje sam skoro do?iveo, dođe mi da ga poljubim (Da JE poljubim, po?to je Venecija ?enskog roda, a ja sam staromodni "Hetero") Ukratko, FENOMENALAN!!! P.S. Znam po raznim revijama i tekstovima da su mu i mic preampi jako, jako dobri, ali meni koriste samo linijski ulazi, za hardware sintove kojih imam onoliko, i naravno, kao sabirnica, bar za sada, zvuči bolje od nekih specijalizovanih sabirnica, a probao sam 5-6 njih, koji ko?taju skoro kao cela VENICE, dakle, odu?evljen sam, i usput, prodaću jeftino svoj interface RME FIREFACE 800, jer mi NE TREBA VI?E, i to jeftino, eto, nije oglas, nego jednostavno, nije mi potrebno NI?TA pored Midas Venice!!! Iskoristite povoljnu cenu kod nas (ne pominjem radnju namerno) jer čujem da je u Londonu preko 4.000 FUNTI! a ovde, u Beogradu skoro UPOLA MANJE!
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam uzeo venice 160..... ovaj F mi je malo glomazan za live, a i brine me to sto se proizvodi u Kini.... (moj je napravljen u Nemackoj) Mada bi me taj FW uzivo resio nosanja rackova sa efektima....zakacim samo na laptop sa npr waves live rackom i vozi..... odma vrhunski digitalni mixer dobijam (a u stvari analogni) ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
Doduse, ostaje da je Midas "Live" konzola (oduvek su i bili samo za to), jedva i da ima bilo kakav monitoring, nije bas za studijski rad... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Midas Venice F | SBaudio | Live Sound | 4 | 28-10-2010 06:42 PM |