| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  24-12-2012, 07:00 PM | #1 | 
| Member Join Date: Dec 2010 Location: PG , MNE 
				 |  Jam Origin Midi Guitar  -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar ? 

Jam Origin Midi Guitar  -- napokon dobar? softverski realtime polifoni audio-u-midi za gitariste ?   Tek danas saznah za ovo ? zanima me jel neko od vas probao demo, ja sam ga tek skinuo i provozao malo, cini mi se da ima dosta fin tracking, jedino me malo zeza latencija ali prilicno sam siguran da bi sa boljim kompom od moje skromne coreDuo masine moglo i to da se rijesi ?? 
				__________________ "Good news is that everyone can make a CD in his bedroom, bad news is  that everybody does make a CD in his bedroom" Bill Bruford | 
|   |   | 
|  01-01-2013, 08:18 PM | #2 | 
| Moderator Join Date: Feb 2009 Location: BGD 
				 |  Re: Jam Origin Midi Guitar  -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar 

Evo probao i ja ovih dana, stvarno je sasvim o.k. Boljke su manje-vise iste kao i kod vrrrlo skupog hardware-a, a poly mode radi fantasticno! I ja sam imao mali problem sa latencijom, ali da se iskoristiti, sasvim fino. Naravno, treba svirati precizno i disciplinovano i probati razne opcije za recognition. | 
|   |   | 
|  24-05-2013, 01:41 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2005 Location: Smorville 
				 |  Re: Jam Origin Midi Guitar  -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar 

Meni ovo super, cekam samo da se pojavi narodna verzija    | 
|   |   | 
|  24-05-2013, 02:33 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2008 Location: Nis 

Ovaj je fino radio jos pre nekoliko godina, a ima ga i narodni. Ako neko bude u prilici oba da isproba nek napise uporedna iskustva.

__________________ na ibicu ima miksovi | 
|   |   | 
|  11-06-2013, 11:06 PM | #5 | |
| Pro Member Join Date: Oct 2005 Location: Smorville 
				 |  Re: Jam Origin Midi Guitar  -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar Quote: 
 http://www.mjjsoft.com Last edited by LAMPASH; 11-06-2013 at 11:11 PM. | |
|   |   | 
|  | 
| Tags | 
| gitara, midi, software | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Guitar to midi? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 22-02-2012 02:30 PM | 
| Povezivanje softvera Guitar Rig-a 4,MusicLab RealGuitar,i midi klavijature??? | Dragan88 | Audio Software | 1 | 08-01-2012 12:56 AM | 
| MIDI iz guitar pro | Domestos | Audio Software | 1 | 21-11-2010 06:11 PM | 
| Guitar to MIDI Coverter | aerdeljan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 07-02-2010 10:24 PM | 
| Sonus G2M Universal Guitar To Midi Converter | zadresar | Gitarska Produkcija | 1 | 28-01-2009 04:30 AM |