|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Čestitam!
Iskreno podr?avam svaku vrstu stvarala?tva na temelju čistog entuzijazma! Dok sam imao vremena i entuzijazma, bio sam lenj. Sad mi je ostao samo entuzijazam... ![]() Ne delim tvoje mi?ljenje da su prateći vokali lo?e otpevani, već mislim da su mogli da budu temeljnije usinhronizovani na pojedinim mestima prilikom izgovaranja-ispevavanja slogova i da malo treba da se poradi na njihovom miksu. Mo?da da proba? klasičan troglas. Bez ljutnje, ali gitara na početku zvuči ba? nikako i lo?e je odsvirano. Nema boje, nema vibrata, nema sustain-a... Sola?a, pri kraju pesme, je već sasvim druga priča. Mnogo moćnija boja i ba? zrelo odsvirano. Jo? bih preispitao i smisao i samu ideju uvodnog vokala na početku, kao i tehničku doteranost snimka. Kao da gitara i vokal na momente smetaju jedno drugom. Taj uvodni vokal tra?i reverba, Rekao bih da su uzori za sam aran?man italo-nemačko-britanski disko stil (Erasure, Bad Boys Blue, Pet Shop Boys...) i produkcija sa kraja ?80-ih, sa izletom do Sergeja Ćetkovića. Delim mi?ljenje da nedostaje donjih frekvencija. Verovatno si od ?elje da ne zađe? u tehno, previ?e "otkinuo" od basa. Ala sam se raspis?o... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znaci domaci | Mika Technika | Pricaonica | 1 | 06-09-2012 02:12 AM |
kad ROLAND mora da radi ovo znaci nema para u muzici :))))))))))))))) | shashko | Razno | 13 | 12-08-2009 07:47 AM |
Rumski DAW | diviner | Obavestenja | 11 | 02-09-2006 10:22 PM |