|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na informaciji, ja moram da se odlucim u naredna 4 dana svaki savet je dobrodoaso, takodje non stop se pojavljuju nove stvari na oglasima pogledacu sada i tu klavijaturu.
Ma bitno mi je da ima lep zvuk klavira npr pogledao sam na youtube ovakav zvuk npr meni je dovoljno ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kizo7y5tkKM pojavio se i aranzer roland va 3, bas se osecam bzvz kad nemam nikog' da pitam licno koga poznajem da ga " smorim " pa moram ovako vas... koliko me zbunjuju sada .... "GW 8 je ozbiljniji i od BK 5,a kamo li od ove igračke BK 3.Ovo je nasljednik E 09.Pozdrav! " Last edited by mitamacro; 21-12-2012 at 06:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sve si ti naivan
![]() Na takav klavir možeš da zaboraviš od bilo koje PA serije osim ako ne doplatiš za sempler pa učitaš semplove (PA 50 nema tu opciju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
aww... dobro ... hvala ti puno, stvarno si mi pomogao dosta da shvatim sta moze sta ne moze i kako, u principu fali mi jos 200 eura da bi uzeo sta sam zamislio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Poslao sam ti privatnu poruku sa nekim linkovima, možda pomogne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
GW8 je zvucno daleko bolji od PA50 ali nisam siguran da ima bolju dirku jer je i na njemu veoma losa klavijatura. Dirke su zilave i za nijansu krace od standardnih pa je veoma nezgodno svirati na njih. Drugo, sto se tice koriscenja, cela Korgova PA serija spada u veoma prakticne klavijature za upotrebu (ako ne i najprakticnije)! Sve je veoma pregledno i dostupno, dok kod pomenutog GW8 i nije "sve na izvol`te"!
Imam kolegu koji jako lepo radi sa GW8 i da kupujem za sebe klavijaturu a da biram od ova dva modela izabrao bih GW8 ali obzirom da se radi o coveku koji nema bas veliko znanje oko aranzera, nisam siguran da mu je on najbolji izbor! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | lisac | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 28-09-2010 10:45 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | Milanche_show | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 02-03-2008 07:52 PM |
e-kupovina, Evropa... pomoc | OFF | Razno | 30 | 08-11-2007 07:51 PM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |