|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nego, jel' doboš trigerovan ili čovek stvarno udara ko mašina? Pozdrav, Vasa P.S. To što sam se raskenjao ne znači da nisi uradio dobar posao, naprotiv ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-12-2012 at 01:01 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U My loves je dobos layerovan, triger + originalni, a u drugoj pesmi nema trigera.... btw, taj triger je i jedini, sve ostalo je iz ruke ![]() probacu malo da doteram odnose, imam problem, generalno, sto je pevac, ujedno i gitarista i sve vreme nam je gitara nekako u drugom planu, u odnosu na sve ostalo.... tako da nam cesto promakne....
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Vrlo je verovatno da previše dogmatski posmatram stvari, ali ovakva svirka ustvari zahteva samo dva plana u miksu: "vokal" i "sve ostalo". Ustvari sam to i rekao u prethodnom postu - povuci doboš u drugi plan, a gitare, hammonde i slične stvari privuci u isti taj plan. Pa ih i izvuci u prvi plan kad treba. Sve će lepo da se zalepi jedno za drugo. I vozi vokal automatizacijom, naravno... Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
recimo da se slažem sa ovim što je awacs napisao... ali moram reći da mi mnoooogo fale visoki (da ne kažem "kristal" zvuk") u ovim pesmama... recimo stanjio činele, doboš malo "prosvetlio" itd... po meni ovo treba da bude i malo fancy zvučno. I lično bih se još igrao sa reverbima, sve mi je malo dry i sirovo.. inače dobar posao ovako sve generalno, a ja ti pričam svoj neki doživljaj samo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala, Vucino ![]() moguce da fale, mada je nisam jurio neki ultra moderan zvuk...ima mesa da se doda gore, cinele su dobre, korekno snimane, ...... ali probacu i tu varijantu.......
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
da....mada nema nista na masteru.... sem Fab L lim......... mozda se vecina stvari o kojima pricas da popraviti jednim masivpasiv ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
molim za savet | hogarstrasni | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 13-12-2012 10:08 AM |
Molim za savet od doktora sa Rumskog | sasar | Computer Hardware | 10 | 25-03-2011 08:35 PM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |