|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shta je po tebi hit faktor? jer npr gary clark je postao dosta popularan i to sa ovom pesmom koja je prilichno monotona i dosadna: http://www.youtube.com/watch?v=CFjMeOnqAPI Po meni je hit factor kombinacija onoga shto smo vec chuli milijardu puta i malog odskakanja koje je dovoljno pamtljivo, kao npr melodijska genijalnost strofa u "price tag" od jessie j.. A prilichno sam ubedjen da je ova pesma od gary clarka jr. (prva) koju sam okachio puna tih stvari.. evo npr ovo mi je iznenadjujuce: to je to. 1500 pregleda. ja na svojim najmanje slushanim pesmama imam vishe pregleda.. :/ A mislim da ima sve shto je potrebno za jedan klasichan hit (ne jessie j/bieber srazmera) koji bi ziveo dosta dugo, ali umesto toga on ima 1500 pregleda. Josh mi je manje moguce to jer lik ima GLASCHINU i svira tu gitaru na svoj nachin (dovoljno isto a dovoljno drugachije). Da, malo je vishe gospel i nije bash klasichan pop, ali nije ni black keys KLASICHAN pop zato pominjem ovo.. miks i slichno na ovom albumu je ok, ali nishta vishe od toga.. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vredi poslusati, za sada moj najbolji rad!!! | Miha Blaze | Promocija radova | 2 | 23-01-2011 07:23 PM |
ploca za i5 | liman021 | Computer Hardware | 1 | 23-12-2009 03:06 PM |
VRH !! Pogledajte obavezno... | DaBear | Pricaonica | 7 | 29-11-2009 11:46 AM |
pogledajte, obavezno | balthazaar | Razno | 7 | 28-04-2009 10:33 PM |