|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
MAO
|
![]()
Član Quake2 privremeno banovan na 7 dana, jer je uprkos ranijim upozorenjima, nastavio sa svađalačkim i nekonstruktivnim delovanjem na forumu. Ako se neko sa nečim ne slaže, dovoljno je da to jednom kaže, a ne da ulazi u sukob oko toga. Ili je čak najpoželjnjije da NE UČESTVUJE u debatama u kojima ništa konstruktivno ne može da kaže.
|
![]() |
![]() |
#72 |
MAO
|
![]()
Član Loscolorados nakratko banovan na 3 dana, čisto da shvati da kad mu se već jednom obriše post sa linkom na piratski sajt gde je uputstvo kako da pirateriše softwer, nikako nije pametno to isto iskopirati textualno u novi post na Rumskom forumu (!?)
|
![]() |
![]() |
#73 |
MAO
|
![]()
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=42344&page=15
Članovi Kravadinka i Quake2 banovani na 2 dana, da malko ohlade glavu i sete se lepših načina za razmenu mišljenja . |
![]() |
![]() |
#74 |
MAO
|
![]()
Više se isplati da editujem jedan post, nego stalno da kačim novi
![]() elem, član quake2 banovan zbog toga što je sam to želeo ![]() Enivej, napisaću ovde, da ne bi offtopičario u njegovom treadu : Ne, nema ovde drvenih advokata, tajnih saveza niti bilo čega drugog, ko što si sam rekao, ovo nije realnost, ovo je internet forum, i dokle god budem imao mogućnost da moderišem isti, on neće biti kanta za đubre prepuna ličnih sukoba, frustracija i otrova. Po meni, ovde je poželjno jedino i isključivo konstruktivno debatovanje, pa i kritikovanje, ali argumentovano. Šta je quake2 sve shvatio pogrešno, dal namerno ili slučajno, ipak ne smatram vrednim čak ni dostupnosti, nečega što ipak izlazi i na internet pretraživačima. Što se statusa istog tiče, nemam problem sa redovnim banovanjem, dok se neka viša instanca od mene na forumu ne odluči na trajni ban, ja to na sebe neću preuzimati. Ako ništa drugo, quake2 itekako ume povremeno da bude prilično konstruktivan i vredan član foruma, u njegovom najboljem svetlu. |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
|
![]()
Član tajsam drugi put banovan, sada na 10 dana zbog spamovanja prostaklucima.
Treći put neće biti roka trajanja bana... ![]()
#76 |
Moderator
|
![]()
Jbg...
...član tajsam banovan trajno...! ...zbog nadljudske uporosti u spamovanju foruma samozabavljajućim sadr?ajem... Zaista smo se svi trudili, bile rasprave, slao sam prijateljske molbe čoveku da ne radi to...i taman pomisli? da je čovek upotrebljiv...i on opet po starom... Ba? ?teta... ![]()
#77 |
Moderator
|
![]()
Član Gillette banovan na tri dana, zbog vredjanja članova foruma.
#78 |
Ivan Lekic
|
![]()
User @Kravadinka , banovan na mesec dana zbog ucestalog vredjanja mnogih clanova u zadnje vreme
Ovo nije prvi put da je banovan zbog iste stvari, ali jeste zadnji put na "kratko" .. |
![]() |
![]() |
#79 |
MAO
|
![]()
banovan Silicon Science na 3 dana, opomene radi, zbog uvrede drugog člana.
|
![]() |
![]() |
#80 |
MAO
|
![]()
opet Silicon science, opet uvreda, ovog puta moderatora, pa je ban duži, 7 dana. Pozdrav od oca dvoje dece.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|