Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-12-2012, 01:16 AM   #8
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Default Re: Cubase 7 i jos nesto...

Probao sam Cubase 7 !!
Sletio na komp par minuta nakon što su pustili prodaju i registracije u srijedu oko podneva.

Prvi utisci...
S R A NJ E !!!

Napravili su igračku!
Na iMacu sa 27" monitorom (u rezoluciji od 2500x2000nešto) mikser izgleda tijesno i nepregledno! Ima nekakvu odurnu foru da kad ideš mišem preko sekcija na mikseru one se zaokružuju, kao neki highlight nešto, i to toliko nervira. Baš djeluje kao da sam otvorio Magix Music Maker ili takvu nekakvu igračku. Sve je nekako nezgrapno sitno a grafike su prenabrijane. Ma nula bodova...
A sam aranžman je više manje isti. Samo su mo boje promijenili.
Ako vam ne treba taj novi "chord track" onda ga nemojte kupovati!
Napravili su dječju igračku...
Godinama radim u Cubase-u, i jedna od stvari oko njega je da sam se osječao dobro u njemu. Ne govorim o snazi softvera, nego samo o tom nekom grafičkom dojmu i ergonomiji. I pamtim kad su još Pro Tools bili onako nezgrapni i ružni (verzija 7 i ranije) - tada je baš bilo fora nadmetati se i hvaliti kako je "moj" softver puno ergonomičniji.
E pa na žalost sad se to promijenilo. Pro Tools su postali vrlo ergonomični, a i nekako se use proljepšali, a Cubase je potpuno otišao u ku*ac...

A kako zvuči? Isto kao i svi ostali! Ma da i ne zvuči, stavilo bi se pluginove...

Sve u svemu...
ŠTETA!
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules