|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Sta da ocekujes? Ocekuj da ces platiti sve i svasta, ako ti kompresor bude stigao legalnim putem. Slede ti troskovi transporta, speditera, carine, a na sve to jos i porez od 20 procenata. Bez obzira sto je poklon, carina ce utvrditi osnovicu za carinjenje, koristeci razne metode, uglavnom odokativne.
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ja sam poručivao neki par obuće, i naravno, odrali su me jer ti upravo carine i naplate špediterske usluge za sve što košta više od 70 eura...jbni sistem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Moj ti je savet da ti posalje racun uz to na postu na recimo 40$ i onda nista neces da platis...
![]() P.S. Nije lose u napomeni da stoji da je naprava polovna i neispravna i da treba zameniti BLA BLA deo... kapiras
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 29-11-2012 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako hoce nesto da ti naplati-naplatice! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
uvoz audio opreme | Treger | Pravna Pitanja | 30 | 11-11-2013 12:42 AM |
Uvoz nove muzicke opreme | Hollywood | Pravna Pitanja | 2 | 18-09-2010 01:38 PM |
Polovne klavijature za live svirku | AmusedToDeath | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 03-07-2009 10:19 AM |
Uvoz polovne opreme - carina/porez? | Topaz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 05-03-2008 11:33 AM |