|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Aj sad po cenu da malo 'enjam van teme, neverovatno je šta su ljudi i koliko spremni da plate i to sve najstrašnije ubeđeni da su kupili vrhunsku stvar... ![]() @Iljusin Aj ti za početak kaži koji hardware imaš pa da može da ti se pomogne, ne možeš da očekuješ pomoć a da ne daš nikakve informacije o tome sa čime radiš. Van šatora nije dovoljno reći da imaš PM 1000 mkII i da se svi odmah klanjamo Dynacord božanstvu. ![]() Dakle, koja kartica, koliko ulaza i izlaza, na kraju šta si odlučio, Dynacord ili Alesis? Last edited by kravadinka; 22-11-2012 at 08:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
M-audio 2496,1 in i 1 out,moze i za dyn.i alesis.procesor je MicroVerb4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne mo?e? ni?ta uraditi sa tom kartom.
Osim ako neće? da radi? "na slepo", to jest bez slu?anja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Plus sto taj reverb ne radi nista bolje od dobrih plugova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U najboljem slučaju je tako, a u realnosti nema smisla, bilo da je to Microverb 4 ili Dynacord, što je isto Alesis ako se dobro sećam, to je sve smeće ako pričamo ozbiljno, e sad ako je u pitanju šator onda nema bolje...
![]() Sećam se kad sam jednom poneo PCM80 da ozvučim jednu takvu svirku, nosio sam i Soundcraft Powerstation 600 koji nema taj delay pa reko' da im napravim ugođaj, znam koliko su zahtevni ti tezgaroši. Napljuvali su me najstrašnije, nemaju oni pojma šta sam ja doneo, kao to nije to, suvo im je, metalno, stakleno, nema onu toplinu kao Dynacordi tako redom u nedogled... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Dok nema 3kile reverb tail-a i echo-o-o-o-a nista, a?
Mozda je ipak u pitanju neka analogna saturacija na koju ne obracamo paznju. Salu na stranu, posto ovo ocigledno nije za live varijantu, ne vidim razlog da se izbegne dobar plugin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Efekt procesor | akordeonista | Kupujem/trazim | 1 | 22-11-2010 07:41 PM |
Efekt procesor - koji? | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 17-11-2010 01:07 AM |
Efekt proc za live | OFF | Live Sound | 6 | 23-08-2010 09:40 AM |