|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Malo sam vise gledao te novije Rolande. Recimo izbacili su ove male mastere nedavno: http://www.thomann.de/gb/roland_a_49_white.htm. Dzabe su, ali ako ima Fantomovu dirku mogao bih se navici na to. Fatara ovde ionako nigde ne mogu da nadjem. Zvucim k'o neka primadona pevaljka kojoj ne valja ni jedan mikrofon, ybga... :[ Moracu da odem do neke od demo radnji da probam nekoliko mastera, da ne izmisljam vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Dirka od Fantoma je samo na Juno Stage-u! Ostale sprave iz iste serije nemaju ni blizu takvu dirku tako da sumnjam da su je stavili na neki master! Jesi li probao njihovu A seriju (A300, 500 i 800)? Ne znam kakva je dirka na njima, ako budes imao priliku da ih isprobas javi utiske, bas me interesuje kakve su?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Nisam isprobao Novation SL MKII ali imam X-Station 61 i mogu reći da je jako fin kontroler - pošto ima aftertouch, verujem da SL ima 99% ima iste dirke. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
E, ovo se zove prava vest za dobro jutro! Ako je tacno onda je potraga za masterom zavrsena! Ja sam Blofeld probao pre nego sam zemio Kurzweil i cinio mi se prilicno tvrdim, verovatno sam se naknadno navikao na Kurzweil dirku. A jos jedan VA nikad nije za bacanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master Again | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 11-12-2005 12:41 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |