ja sam koristio taj veci sE reflection filter prosle godine, uzeo od "kolege" na par meseci dok je ovaj nesto shljakao na moru, pa da mu ne stoji, secam se da ga je debelo platio mozda nekih 280e, posle mi ga nudio za 200 ali imao sam bitnije stvari za kupovat`... ako je to taj na koji mislim, ima onako 4 ploce u polukrug, te ploce su slicno kao azma samo presvucene nekim plishom ako se ne varam, pa unutra ima vunu, pa air gap pa opet neki materijal i ima onako alu resetku. Nije neka drasticna razlika, smanji se zvuk iz sobe, malo su prijatniji snimci, ali meni se mnogo dopalo sto mozes da setas mikrofon napred nazad pa time i smanjujes i povecavas taj zvuk sobe, a i odbijanje od filtera nazad u mic. Da je 50e uzeo bi odma, ali za te pare mozes bre nekoliko paravana da napravis

i sve isto gledam da napravim neku diy varijantu ko sto bockie kaze od azmafona i nikako da se resim, cak sam i skinuo u pdf-u shemu...
a ima i onih reflection filtera dosta jeftinijih sto su samo sundjer to bi zaobiso...