|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Mada je tada tema bila o monitorima i kako da ih priključim. U međuvremenu, nisam uzeo te Adame, jer su mi bili preskupi (dal da ispričam svoj blam kada sam oti?ao u Artist sa 250 evra i sav srećan poneo i neku kintu dodatnu za taksi, kad mi dečko reče kako je to cena za KOMAD!..A ja ga jo? zamolio da mi ih pusti,d a eto čujem kako zvuče pre kupovine..) eto, tada ih ne kupih, novac ode za ne?to drugo, a sada mi kao monitori slu?e 2x2 PC Creative Inspire zvučnika (sa sve wooferom ispod stola). Dva zvučnika levo i dva desno..i, iskren da budem - ne zvuči mi to uop?te lo?e. Jedino ?to nisam uspeo da nađem neki jack koji bi odgovarao (u prodavnici koja prodaje te stvari, reko?e kako takav konektor ne postoji ![]() evo i kako sam to re?io.. ![]() e sad, jo? jednom se izvinjavam ?to otvaram temu koja je zapravo slična. Mada, iskren da budem, tada sam ovde nai?ao na najstručnije odgovore i dosta mi je rasvetlilo stvari. A opet, mikrofoni su posebna priča, iako naravno mene ne zanima (niti mogu toliko da ulo?im) neki profesionalni kvalitet. Na jednom forumu sam okačio ovo ?to sam snimio i neko mi reče kako to "ima dosta ?uma" Mo?da kada se proveri nekim uređajima i "megahercima"..ali meni je to SASVIM ok kao zabele?ba ideje isl http://soundcloud.com/gillette-wilkinson/etno eto ako nekoga zanima mo?e da poslu?a |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
a mo?e i ovako | Arthur | Razno | 4 | 03-03-2012 06:40 PM |
ko će ovde da se snađe.. | Gillette | Audio Produkcija - Osnove | 7 | 15-04-2011 01:56 AM |
?ta mo?e da odradi UAD-2 SOLO ? | MrHeavy | DSP forum | 15 | 22-07-2010 05:32 PM |
Mo?e preporuka...? | theWalkingDude | Audio Software | 39 | 16-05-2008 08:17 PM |
mo?e jedan advice | komplxx | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 22-04-2006 12:53 PM |