|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
kao AV koristim Avast on mi bas malo uzima memorije , ne koristim sheduled tasks ,...... da, ukljucim task menager i gledam u njega dok punim Nuendo i samo se memorija dize u samom Nuendu sve ostalo je isto i tako dodje do 2.2 gb i pocinje da krcka, stuca , zapinje ... znaci ne budzim neke kontakt librari , stavim par Predatora od Rob Papen, po koji vst od SuperWave, 4Front.Truepianos, Tone2.Gladiator ... probao sam da neke vst izbacim i stalno menjam da neki slucajno ne zavitlava od njih ali nista se ne menja ...
danas sam skinuo M Audio karticu i ukljicio integrisanu i opet isto dodje do 2.2 i to je to .... isti je slucaj i kad samo ubacim neki Sound Blaster Live karticu (jes starija ali probao sam i tako ) probao Cubase 5 i Reaper x64 i opet je max. 2.2 giga ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]() Pregledaj ovo
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
upravo sam i ovo probao i dzabe, koju god opciju stavim ili odredim memoriju ili odchekiram isto se ponasa ... do 2.2gb i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Jesi li restartovao posle odabira tih stavki ? Koliko znam to se ocitava prilikom startup-a.
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
jao jesam druze, resetovao milion puta vec ;-) evo probao i na drugi hard i sedmicu i xp x32 i opet je 2.2 giga max za sedmicu a za xp 32 negde oko 1.5 giga .... inace dotle sve radi savrseno i prefektno brzo
![]() ![]() ![]() hvala za trud oko pomoci ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2TR input slab signal | tajsam | Monitoring | 7 | 06-03-2012 08:32 PM |
Asio for all v. 2 drajveri ili nesto drugo? | disco violence | Audio Software | 4 | 11-11-2011 03:59 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |