|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Da znam, to mi se i prije događalo, al mislio sam da ima neki način da ne?to kopiram pa kasnije samo vratim u "neki" folder pa da opet rade. Al ok, očito neće ići
![]() Ovo ?to je Mika rekao, onda bi po tome mi taj problem odmah nastao čim sam nabavio zvučnu, al prvo je sve ok radilo i sada ni media plejer neće radit :/ Probat ću opet stavit drugi sistem kad uhvatim vremena (već mi dojadilo to formatiranje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Probat ću vidjeti jel do harda. Po?to mi ionako treba jo? prostora kupio bih novi. Trenutno imam neki Hitachijev unutra od 320 gb, 5400rpm (ovaj koji je mozda neispravan). Razmi?ljao sam uzeti od WD scorpio black 500gb. Jel valja taj ?ta ili da pogledam neke druge modele? Ili bi ok bio i scorpio blue? 7200 vs 5400?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Pa jel' ima ta tvoja eksterna zvucna neke sopstvene ASIO drajvere? Ako ne, probaj da upotrebis one ASIO4ALL koje dobijes zajedno sa instalacijom Frutija... Ako to ne sredi stvar onda je mozda nesto stvarno opasno!
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Probao njene drivere koje sam dobio u kutiji, nove drivere sa njihovog weba, i naravno i asio4all koji dodje sa flstudiom. Uvijek isto. Neobično mi je to da integrirana bolje radio od eksterne, eksterna stalno pucketa i prekida(svkaih pola sekunde) a integrirana tu i tamo ovisno koliko natrpam projekt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
A druga opcija moze da bude i virus! Virus koji opterecuje procesor i onda se cuju ti uzasni vrisci iz pakla FL Studija... Mada ti rece da si startovao operativni sistem od nule pa sad pitanje je da li je to... Uzgred, kada se cuje pucketanje, da li ti se na CPU displeju ispod broje na kome pise procentaza iskoriscenosti procesora, promeni linijica iz sive u crvenu a zatim naglo padne dole? Ako to nije slucaj kod tebe onda stvarno nemam pojma sta jos moze da bude u pitanju...
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Za cpu mi kaze da ide od 96 do 99, memorija 1400 used, 600 available. Nema velikih skokova. Cak mi je palo napamet da nije do nekih pluginvoa..probat cu staviti sve na drugi slican komp..pa da vidimo sot kaze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
opet ovo moje čudo. Ovako, nenormalno mi blokira kompjuter bez da i?ta radim. Znači ni?ta nije otvoreno i jadan se gu?i zbog nečega, jedva sam otvorio mozilu i napiso poruku ovu. Uzeo ja ESET i skeniro, nista virusa..izbrisao eset stavio bitdefender naso 4 virusa i pobrisao ih, ali trzanje i bloknje ne prestaje. Znači konstantni slow motion, rečenica koju istipkam mi se pojavi nakon 3 sekunde i tako sve. CPU naravno cijelo vrijeme radi na 100% iako je sve zatvoreno.. temperatura cpu-a se kreće oko 50 i ne povisuje se, to nije problem znaci. Windowsi su svje?i kao sto sam vec rekao. Poludit ću! Kako da saznam koja mi komponenta crkava, ?teka itd? ima neki tool za kontrolu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Pa jesi li proverio taj HD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Nisam pokušavao, probao sam prvo drivere i to reinstalirati, pa antivirus i ste strane rijeseno sve, al mi je glupo bilo tlačiti nekoga da isprobavamo hardove(izgleda da cu ipak morat). Zar je moguće da je ipak onda hard problem iako task manager poakzuje da je cpu poludio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi problem - Studio One 2 | djasek | Audio Software | 18 | 21-09-2012 09:32 PM |
mali studio (problem sa bassom) | thd movin | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 29-01-2009 01:57 AM |
FL studio plug-in problem | matija | Audio Software | 4 | 27-01-2009 01:33 PM |
Kucni studio - Problem gluhe sobe | eternoRBC | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 06-12-2008 11:56 AM |