|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]()
Ma ne, nisi me razumeo - pozdravi su ok, sala mala, to je valjda jasno.
Ono sto mi je malo cudno - kad sam citao post, ocekivao sam da pre njega ima jos koji. Zvuci kao neka recenica koju si imao u glavi, pa si glasno izgovorio samo segment. Quote:
![]() Izvini ako sam lose protumacio tvoj post, ali mi izgleda nekako s neba pa u rebra, nicim izazvan... Tako bar meni zvuci, kad ga onako - u sebi citam... Ono sto kapiram je da ti ustvari pitas da li je moralno ispravno da koristis zvukove raznih banaka, semplova ili cega vec, u svojoj muzici ? Rekao bih da je bar jedno 80% bar te elektro - moderne produkcije proisteklo iz raznih loop-ova i gotovih banki semplova. Ponekad cak prepoznam neki zvuk iz neke banke, ali ja preslusavam gomile tih banaka kad trazim nesto, prosecan slusalac nema sanse da provali. E sad, da li si ih kupio ili pozajmio, pa se plasis da te ne "navataju", to je vec neka druga tema...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vengeance Producer Suite: Metrum | Mika Technika | Audio Software | 2 | 19-03-2010 09:03 PM |