|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
E, zaboravih da pomenem... meni je solo u sredini pesme both thumbs up! Od kad sam ga prvi put čuo ne mogu da zamislim nijedan drugi na njegovom mestu. Svaki put kad dođe to mesto vidim gitaristu kome je dobro, pa onako usput namiguje publici. E, voleo bih da vidim i pevača kome je toliko dobro.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Jes' bas dobar solo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() shto se pevanja tiche, kao shto rekoh negde vec.. pevam tek godinu dana.. ranije nisam nikad ni pokushavao nego sam repovao i radio muziku.. ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() neretko mi zafale tipa truba i sax (bash u tim pesmama gde mi fale i zivi bubnjevi) jer su soul-bluzerske skroz.. Quote:
![]() pa ima dosta room reverba na svemu.. malo plate-a na drugom solou i an josh nekim stvarima, ali room je ispod skoro svega.. pa i ispod vokala.. mada neki vokali idu i na taj plate (dreamverb za room, sonnox za plate) Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() hvala svima na komentarima, kritikama i pohvalama! nisam ochekivao ovo.. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Jebiga, često pričam u ?iframa i zavr?avam izjave na pola puta, ali računam da je tako zabavnije. Uostalom, nije mi namera ovde da bilo kome solim pamet ili da im pričam kako ne?to treba da se radi, vi?e da podsetim ljude na neke stvari koje bi valjalo da imaju u vidu. Po?to tokom re?avanja finesa neke jednostavne i osnovne stvari često bivaju zanemarene ba? zato ?to su jednostavne i osnovne (i sam često patim od toga, da se ne la?emo). Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() predlazem svima koji su dokoni da odgledaju ceo klip, odushevicete se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Sto se pevanja tice, nije problem to sto si poceo skoro jer su ti fraze na gitari veoma tecne. Sad samo to prebaci na linije vokala i na konju si.
P.S. nekima je bitnije da se svira dobra muzika nego da cekaju isplatu ![]() Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Postoji bar jedan razlog zašto je ponekad dobro biti upućen u neku problematiku, ma koliko ona izgledala kao skup besmislenih i bespotrebnih podataka. Svi mi manje više radimo (pišemo pesme, tekstove, aranžmane, snimamo, miksamo) intuitivno. Dok sve ide kako treba - super. Jebiga, kad nešto krene po zlu nije loše znati šta je (i zašto) krenulo po zlu. Razlika između onih koji su okrečili svoju spavaću sobu i komšijino predsobllje i majstora za moleraj je samo u tome što se majstor retko zbuni kad naiđe na problem, pošto u startu zna da je svaki zid drugačiji. A tokom šegrtovanja i samostalne prakse je upoznao principe po kojima se razne boje ponašaju na različitim vrstama zidova. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 06-10-2012 at 03:29 PM. Reason: slova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandar Filipovic i Synclavier, rodjendan | LACKY | Pricaonica | 15 | 19-12-2012 02:13 AM |
Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - Andjela | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-09-2012 04:33 PM |
Aleksandar Colovic DRUMS (7 session parts) | STUDIOTON | Promocija radova | 19 | 05-08-2010 12:53 PM |
Aleksandar Filipovic, Synclavier... srecan rodjendan! | boggy | Pricaonica | 7 | 21-12-2009 10:08 PM |