|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
DI ako moras mikrofonom svejedno njega ubaci pa nesto smuckaj sa ta dva svakako bolje nego samo mic mada kao sto svi kazu treba izbegavati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
šta si ti sad rekao ili hteo da kažeš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Eto, tipičan primer domaćeg live-ta... "Ne?to smućkaj"...!
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Za bejs sansamp iz raja izasao.
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
o kom sansampu pričaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Klasičnom bas driver DBoxu, mada se ne bih bunio ni za jedan PSA1 u reku.I to ne na stage-u nego na FOH-u.Baš za situacije smeće instrumenta i klimavog sviraca.Jebo dbx i prosecne kompresore koje možeš zateći po prostorima u okruženju.Sansamp je keva.Potpisujem.
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
pozdrav,
htio sam pitat nesto u vezi live sounda, pa da ne otvorim novi topik cu pitat ovdije, radi se i o basu naravno. Znaci, problem je u malim prostorima, "dvoranicama" sirine 5-7 metara a duzna 15+.Takve sale su vec same po sebi problem sto se tice mixanja. Ali problem je sto i bass i gitare su mi na 0 na mixeru, ne unity nego nema ih,a cuju se preglasno sa njihovih pojacala.Ako ih pitam da se stisaju kazu da se ne cuju dobro, a monitore ne mogu pojacat puno jace jer mi vuce fb. Kako vi inace to radite?, znaci recimo da ima par vokala , klavir, bass el git, bubanj. TEsko mi je naci omjer izmedju ok glasnoce na razglasu sa basom i gitarom, a da se razgovijetno cuju vokali , jos uz to razglas je aktivan i nemam volume za njega na pultu nego moram iza njih ici stisavati, a ako stisam master na mixeru ne cuju se vokali naravno zbog basa i gitare... bass spajam u line out pojacala, tako da no mik, tako da bi njega jos i mogao nagovorit da se stisa pa mu dat vise basa u monitor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
ajdmo redom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi,a koju spravicu predlazete kao Di-box? Da li je velika razlika kupiti neki skupi dbx activ ili neki behringer,malo sam citao i o BSS audio..mada sumnjam da se moze naci kod nas? Generalno sta pije tu vodu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 09:04 AM |
problemi sa logovanjem | cAAc | Predlozi i sugestije | 15 | 04-01-2008 10:34 PM |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |