|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prvo - kakva je to "kriza srednjih godina kojom sa opterecen"? Drugo - Sta podrazumevas pod marketingom za muziko? To sto se spotovi vrte na MTV? Nisu to prehambeni proizvodi da se reklamiraju na TV svakih 15 minuta... To sto se muzika vrti u diskotekama..? jel to marketing?? Ili sto pustaju na radiju..? (pa sta drugo da pustaju na radiju nego muzik?) A to sto imas "cist um"..to je samo tvoja tvrdnja i pretpostavka... ![]() Posto verovatno nikad nisi bio u komercijalnoj muzici radio nesto oko toga, definitvno nemas pojma ako ti je ovo isto.. NE PRICAMO O PRODUKCIJI (sintisajzeri, farbe, side chain compressori, drums itd...) DANAS SVI KORISTE ISTE FARBE, nego o onome sto ide odozgo..a to je melodija / hook / nacin izvedbe / jezik / melodicnost itd itd... Ako je sam do farbi i nekog "tog zvuka" ima toga i kod nasih narodnjaka i u Tursko i u Grckoj i u Tunguziji..pa niko od njih nikako da postavi neki svetski hit..?? eh? @ Vasa - nisam mislio na to..mislio sam kad ti Azijci pokusavaju da naprave "zapadnu promenu akorda i melodije" a ispadne nesto bezveze (kao i 90% Ecrovizije) kao sto je negde oko 0:45 sekundi...totalno bezveze..ode pesma (koja pesma) u majchinu....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav car! | Khan | Pricaonica | 1 | 20-04-2012 09:38 AM |
Kakav je Gun Klub u BGu? | Shot | Razno | 10 | 03-09-2010 01:11 AM |
Neda Ukraden Beyonce lol hahaha | Geronimo | Razno | 26 | 03-01-2010 06:31 PM |
Kakav problem... | "7" | Computer Hardware | 2 | 17-04-2007 10:44 PM |
Muzicki instrumeni | OFF | Predlozi i sugestije | 7 | 22-04-2005 10:30 PM |