|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde molim te, ti si pokazao da si, vjerojatno opterećen krizom srednjih godina, infatilno prihvatio ama ba? sve isprdke "eminentnih" autora i producenata koje ti servira isti taj marketing po kojem pljuje?. Moj je um jo? uvijek čist i zaista ne čujem razliku u produkciji ovog kita i jednog guete, osim ?to je psy puno zabavniji i vidno je da se zajebava. A najgore od svega je ?to je gueta smrtno ozbiljan u svojim govnarijama. Upravo iz ovakvih i sličnih postova, mogao bi i za tebe zaključiti da si malo ostao u vremenu i prostoru ranih 2000 hitića. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Nisam toliko naivan da mislim da se svi možemo slagati ali brate kako i na ovakvoj temi se stvori ovolika napetost? "Somethimes a cigar is just a cigar", sto bi rekao Freud.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Hehe ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prvo - kakva je to "kriza srednjih godina kojom sa opterecen"? Drugo - Sta podrazumevas pod marketingom za muziko? To sto se spotovi vrte na MTV? Nisu to prehambeni proizvodi da se reklamiraju na TV svakih 15 minuta... To sto se muzika vrti u diskotekama..? jel to marketing?? Ili sto pustaju na radiju..? (pa sta drugo da pustaju na radiju nego muzik?) A to sto imas "cist um"..to je samo tvoja tvrdnja i pretpostavka... ![]() Posto verovatno nikad nisi bio u komercijalnoj muzici radio nesto oko toga, definitvno nemas pojma ako ti je ovo isto.. NE PRICAMO O PRODUKCIJI (sintisajzeri, farbe, side chain compressori, drums itd...) DANAS SVI KORISTE ISTE FARBE, nego o onome sto ide odozgo..a to je melodija / hook / nacin izvedbe / jezik / melodicnost itd itd... Ako je sam do farbi i nekog "tog zvuka" ima toga i kod nasih narodnjaka i u Tursko i u Grckoj i u Tunguziji..pa niko od njih nikako da postavi neki svetski hit..?? eh? @ Vasa - nisam mislio na to..mislio sam kad ti Azijci pokusavaju da naprave "zapadnu promenu akorda i melodije" a ispadne nesto bezveze (kao i 90% Ecrovizije) kao sto je negde oko 0:45 sekundi...totalno bezveze..ode pesma (koja pesma) u majchinu....
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Marketing je kad se nesto reklamira svakih 15 minuta, kad se grad izlepi sa posterima, kad se snimi TV reklama i vrti, kad se daju besplatni primer i na ulici ili zakupi strana u novinama. Ja nigde nisam video reklamu "kupite Guettu - najbolja muzika na svetu!" Koji je to muzicki marketing koji ljudima ispira mozak?? To sto vrte su "playlists" i prave se od novih izdanja i top lista (od prodaje i downloada...)
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sustina njihovog postojanja nije da mi uzivamo u dobroj muzici vec zarada i uticaj na muzickom trzistu. To je marketing. Ne treba da reklamiraju Guettu, dovoljno je da ga pustaju na svakih 2h. Naravno, kako su postali uticajni, i radio stanice prate trend koji oni utvrdjuju. Ako budem dobio dozvolu, postavicu mjuz jedne francuske grupe koja vise ne postoji iz razloga sto nisu dobili adekvatne angazmane pa je svako otisao svojim putem. Oni su mislena imenica po slusljivosti i kvalitetu za 90% mtv izbora. To je takodje , u sirem smislu i deo neke politike koju tesko mozemo da pohvatamo. Last edited by nikolaivanic; 12-09-2012 at 03:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
ja cu samo reci da apsolutno podrzavam bracu korejance i njihov k-pop pravac, meni jos kad je izaslo je bilo simpaticno, pesma je zarazna, spot smesan, ma sve super
![]() a ako pominjemo ostale muzicare, getu, niki minaz, itd itd, ovo je pa tek za primer, jer ne razumem - zasto da mi se svidja nesto samo zato sto je na ovom englesko/americkom jeziku, mamicu li im imperijalisticku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav car! | Khan | Pricaonica | 1 | 20-04-2012 09:38 AM |
Kakav je Gun Klub u BGu? | Shot | Razno | 10 | 03-09-2010 01:11 AM |
Neda Ukraden Beyonce lol hahaha | Geronimo | Razno | 26 | 03-01-2010 06:31 PM |