|
Darko Juranovic 'D'KNOCK' Producent, autor, aranzer, izvođač, co-osnivac i jedan od vodecih ljudi labela LIVEINTHEMIX MUSIC & LIVEINTHEMIX.TV razgovara sa Vama. Jedan je od osnivača legendarne grupe ET(Electro Team) i surađivao je s najvećim hrvatskim imenima (Nina Badrić, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braća i dr.), te mnogim internacionalnim zvijezdama (Barbara Tucker, Peter Grant, Simply Red, Simple Minds legendrarni britanski producent Andy Wright....itd). |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Prevlast melodije??? Kad je to melodija bila manje bitna?
(sori ako upadam u pitanje...) |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kad se ljudi smore od jedne note, onda traze nesto drugo..tako je i house prolazio kroz faze...strings / rhodes / bass gitare / veliki vokali...pa onda stari samplovi,,,itd itd.. Da pustimo i Darka da kaze nesto na temu...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Glazba se kao i mnogedruge vrste umjetnosti vrte u ciklusima. Ako se vratimo unazad puno godina, vidjet ćemo mnoge primjere...kako je gradirao Rock`n`roll, Blues, Soul, Country, Pop, Funk, Dance, Disco pa Electrofunk, HipHop itd. Pogledajmo samo razne intervjue James Brown-a pa Quincy Jonesa ili recimo Miles Davisa, te njihove stavove. Glazba će se mijenjati, evoluirati sa stilovima, ali nemo?emo biti isključivi u teoriji prevlasti melodije ili daljnje bastardizacije glazbe. Po?tujem radove Zedda i Skrillexa, no oni zastupaju svoj stav i to je ok. Osobno kao producent imam ?iriji opseg djelovanja i smatram da će glazba imati oscilacije u stilovima, hiperprodukciju neviđenih razmjera, mash up svega i svačega...zasičenja različitih vrsta no dobra pjesma će uvijek ostati dobra pjesma..odsvirana na gitari, klaviru, odpjevana solo vokalom i kao takva moći će se remixirati i dorađivati godinama...Ono ?to je sr? svega..pakunzi će se mjenjati, vraćati na staro, kombinirati. Slu?aj svoji feeling i budi kreator svog stila, i ti će? mo?da biti jedan od onih koji će stvoriti ne?to novo ?to će obilje?iti glazbu i na kraju mo?da donijeti novi vid koji će mnoge inspirirati da čak i promijene stavove....
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buduća soba za miksanje. | r3154k | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 25-03-2012 09:32 PM |
Budućnost... | DADDY Z | Pricaonica | 23 | 12-03-2011 07:20 AM |
Za sve one koje vole mlade ?enke... | zlobisha | Pricaonica | 2 | 15-07-2009 02:21 PM |
Ima nade ((: | dawid | Promocija radova | 16 | 11-04-2009 08:39 PM |
kako izjednacavate da sve pesme budu jednake ? | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-10-2005 08:02 AM |