|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Kod Apple se uvijek čeka druga generacija...tako da ču ja fino sačekati na Logicu 9, Mac Pro 2.1 jo? neke dve godine...i onda vidjeti gde to ide...
Osim ako ne naprave ne?to totalno revolucionarno... ![]() Ne mogu ni sada potro?iti svu snagu na kompu...a u Logicu ima vi?e nego previ?e "alata" da se uradi dobar posao....bilo kakav ?teta tro?iti pare na kompjuter, bolje kupiti neki bolji zvučnik... ![]() Moj Mac Pro kupio sam 2007....znači skoro pet godina radi bez problema...i davno je več "amortiziran".
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Osx 10.7. Lion | quake2 | Computer Hardware | 12 | 30-07-2011 12:43 AM |
mixtape uskoro | HeatMan | Promocija radova | 1 | 28-12-2009 01:32 AM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
Black Lion Audio | Goran | Computer Hardware | 2 | 16-11-2006 01:55 AM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |