|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Hahaha, baš tako
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Oh... ljudi, opustite se
![]() ![]() Charm je postavio temu sa dilemom da li da uzme quad core AMD ili Intel i3. I koliko sam shvatio hteo bi za 300€ da sklopi CPU/MB/8GB RAM konfiguraciju sa kućištem. Pa sad, ako neko ima nešto suvislo da kaže na tu temu i u tom budžetskom okviru - super. Što se tiče onoga čija mašina leti, čija puzi i čiji je veći postoji ona tema http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7828 Postoji i cela sekcija Promocija radova, pa ko hoće može i da pokaže koje su prednosti rada sa XYZ Kontakata i XYZ pluginova po kanalu. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 02-09-2012 at 08:54 PM. Reason: dva slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrator
|
![]()
Eto reche awacs sve...
Charmu sam vec dao savjete (onoliko koliko sam mogao da pomognem). Moze naravno i AMD da radi sasvim ok... samo ih mi nismo odavno koristili, niti probali, jer imaju jedan drawback: nisu bas sjajni za OSX . Zato cemo i ubuduce obilaziti AMD. AMD mozda nudi nesto vise sirovih performansi za ulozen novac, ali ta razlika zaista nije toliko velika da se o njoj razglaba u ovakvom formatu. Posebno kada se u citavu pricu ukljuci OC i sve ostalo sto prati DAW (OSX sam vec pomenuo). Od sada brisem svaku prepirku na relaciji intel amd... Last edited by diviner; 02-09-2012 at 06:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
@Diviner Pisao sam ovaj post a da nisam pogledao tvoj posljednji, tako da se izvinjavam za ovo. Smatram i ja da jednom treba staviti tacku na ovo ali iskljucivo postavljanjem ovih testova tako da vise nece biti dvoumljenja i praznih prica a samim tim se i nece vise voditi ovakve sasvim bespotrebne rasprave. Last edited by Tranzit; 04-09-2012 at 10:44 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Otishao sam odavde, nema puno toga objektivnog i korisnog da se procita!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
U pravu si, skrenuo sam sa teme, na sta me je natjeralo pisanje bajki o AMD-u. Ne mora to da bude taj "skromni" i7 2600k, moze da bude i vrlo skromni i3-2120 a tu vec, za taj novac, moze da se sklopi vrlo pristojna konfiguracija koja ce opet performasom da bude daleko iznad pomenutog AMD-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Izvinjavam se ako sam izazvao rasprave postom,ali u principu forum i sluzi za sukob misljenja i iznosenje stavova.Pomogli ste mi svi ,plus sam istrazivao ,googlao ,citao i strane forume i mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju,malkice sam povisio budzet (oko 400 ce ispasti sve):
Intel i5 3570k gigabajt Z77 ddr3 8gb 1600mhz emu0404 vec je posedujem hdd moj ,nemam trenutno kesa za novi graficka ima integrisana hd4000 ali imam i radeon hd5400 cooler master 612 To je to,Sta mislite!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
Prestani da mozga?, kupi i pravi muziku.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-09-2012 at 12:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
|
![]()
Pa dobro, to je ploca, procesor (i hladnjak) i memorija za 400 eura... Ti si nam spominjao 300 eura za kompletno kuciste...
U svakom slucaju, uzimas nove stvari koje je malo ko probao, ali u sustini uzimas ok stvari, tako da bi to trebalo da ti radi super. Uzimaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Athlon 64 | gorjan | Computer Hardware | 8 | 27-05-2004 10:53 PM |