Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-08-2012, 04:21 PM   #1
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Prva tv otkazala gostovanje bendu the prodigy(zamisli?!)

http://www.mondo.rs/s256987/Zabava/Z...u_Prodigy.html
Upravo pročitah ovu vest i zgrozih se.Kao zbog neozbiljnosti i neprofesionalizma im se otkazuje učešće kod Ivana Ivanovića,kao ono ko ste vi da se tako ponošate da li vi znate who the fuck is Ivan Ivanović koji je čini mi se visoko,poleteo i mogao bi skoro nisko da padne.MožDA je problem što im se jebe za prvu tv,jer oni su ti koji postavljaju uslove.Sa druge stane odgovorno tvrdim da ljudi nisu kao ostali tezgaroši biću slobodan tu da ubrojim Peperse,ac7dc kao i metaliku,ali srećom nisam obošao sve tezge u srbiji pa bi ovaj spisak bio daleko veći.Profesionalizam je izgleda dođeš u emisiju,odradiš intervju doneseš i objaviš spisak pesama koji ćeš da odsviraš,odadiš to i teraš dalje ne znajući gde si bio i šta si radio.Onu iskrenost,spontanost i energiju koju je prodigy slao sa bine tokom svakog svog nastupa ovde publika je prepoznala i vratila dvostruko,što je jedan od razloga da se ovaj festival odigrava ovde i to treba da poštujemo,a ne da plujemo,pre početka.
P.S.Ne lomite mi prodigy jer sve ću da vas polomim.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2012, 09:03 PM   #2
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Ko je svirao prodidzi bolje u tv emisiji od chak norisa. Ivan ivanovic, ko drugi?
Old 23-08-2012, 09:25 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Prva tv otkazala gostovanje bendu the prodigy(zamisli?!)

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Profesionalizam je izgleda dođe? u emisiju,odradi? intervju donese? i objavi? spisak pesama koji će? da odsvira?,odadi? to i tera? dalje ne znajući gde si bio i ?ta si radio.
Ne! Profesionalizam je pre svega po?tovanje ugovora koji si potpisao. I spremnost da plati? penale ukoliko si prekr?io taj ugovor.

Pozdrav,

Vasa
Old 24-08-2012, 02:24 AM   #4
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

upravo tako.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2012, 06:34 AM   #5
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Ok neprofesionalizam,ali gde je tu bunt,rocken ro i ono što bi trebao da bude,ako se sve radi po PS-u,a kad malo bolje razmislim koji će oni kod ivana ivanovića.Ustvari mi je krivo jer umesto da budemo zahvalni što ljudi prave festival u našoj zemlji,ovi "naši" već počinju da ih buše i spuštaju na zemlju kao i sve legende koje dođu u srbiju dajući im do znanja da su u srbiji niko i ništa.Prvo idu velja,ivica,a sada i ivan pa onda svi ostali,ma nemoj.
Old 24-08-2012, 11:23 AM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

potpuno si izvukao stvar iz konteksta, ne znam koji ti je. Jel ti neko sa Prve već stao na žulj?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2012, 01:07 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Disko, brate slatki, da se razumemo:

The Prodigy je po mom skromnom mišljenju jedna od referentnih tačaka u (kant)autorskoj pop muzici. Ono - Chuck Berry, Bob Dylan, The Beatles, The Clash, The Prodigy... taj rad. Jebiga, 60-te imaju dva predstavnika, bila bogata berba... A Ivan Ivanović je (opet po mom skromnom mišljenju) picopevac koji pokušava da glumi šmekera i mangupa. Šta da kažem o tebi? Da sam ja Prodidži zvao bih te da dosnimiš gitare na pesmi koju sam izabereš, jel' može tako?

Ali šta sam zapravo ono hteo...? E, da! Pogledaj stvari ovako: fanovima benda (poput tebe) će to otkazivanje samo učvrstiti veru u njih kao jebače keve, ljude sa stavom kojima je više stalo do sopstvenog integriteta nego do promocije po svaku cenu, sve tako redom. Fanovi Ivana Ivanovića će da ga kuju u zvezde što je pak on nepopustljiv u odnosu na razmažene svetske zvezde i što nikome ne da da ga zajebava, trt-mrt. Kad sve sabereš, svima dobro i svi ućarili. I bend će verovatno da plati penale zato što je prekršio ugovor (pošto su ipak profesionalci).

Samo da te pitam: a što se ti onda sekiraš?

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 24-08-2012 at 01:24 PM. Reason: slova
awacs is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2012, 02:27 PM   #8
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Već sam rekao nervira me ?to svako ko ne?to vredi nije bitno da li je na? čovek ili stranac,kada dođe u srbiju nije vi?e niko i ni?ta,npr. jedan lokalni političar je veličina za njega učinilo mi se da je tako i u slučaju Prodigyja.?ta je veče sa ivanom ivanovićem za prodigy-kesa.Nikada nisam bio lud za njegovom emisijom ali sad me je ba? odbio,danas sam pročitao najnormalniji intervju sa grupom u blicu,stvarno ne znam u čemu je bio problem,ali ja sam na njihovoj strani.Nisam jedini koji je popizdeo,mo?da na forumu da, ali dosta ljudi je u mom ili sličnom fazonu.Ako već nisu mogli da se dogovore nisu morali da pljuju po ljudima,a ?to ti reče Vaso verovatno su to uradili namerno,da ja popizdim,a garantujem da je gostovanje Prodigya dogovorio neko iza ledja.Sad nek ivan bude frajer pa nek ne ode na njihov koncert.
?to bi rekli momci iz Prodigya "Hteli smo da dođemo u emisiju "WC sa ivanom ivanovićem",ali nismo imali vremena"
Old 24-08-2012, 02:48 PM   #9
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Ej bre, vrućina je, nemoj dodatno da podi?e? sam sebi temperaturu.

Već sam rekao ?ta mislim o svim akterima u toj priči. A to da li je neko "niko i ni?ta kad dođe u Srbiju"... ma to ti je tako u svakoj dr?avi, nemoj da se lo?i?. I Julian Assange je niko i ni?ta kad dođe u Veliku Britaniju, jel' da? A on je ustvari spoj između D?ona Lenona i one dvojice novinara iz Va?ington Posta koji su pokrenuli Aferu Votergejt. To ti je prosto cena "bunta i rokenrola".

Pozdrav,

Vasa
Old 24-08-2012, 02:57 PM   #10
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Ostaje mi da zaključim da je ivan ivanović za prodigy jedna obična karleuša iz toga sledi da je čovek čoveku karleuša tako da na kraju dobijamo da je karleuša vuk odnosno ovca u jagnjećoj koži.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules