Quote:

| 
					Originally Posted by branoy  ma naravno, ne zurim bre nigde , aa to net, isto smo  , i ja sam 95god  kad ni modema nije bilo  na atari, klave i sve to, ma mozgam ja ,  polako, al vidis dodje neka stvar koju nisam video 20god u cubesu a u  njoj sam od onih atari verzija , GEIN!! nemos verovat et!! jbg kad je  povis kanala i ne primetim ga, jer fakticki onaj tockic ne mozes  okretati nego moras rucno kraj njeg upisati koliko zelis,  i odma me on  zainteresovao da vidim jel bolje moze sta s njim .. i stvarno nikad se  ja ni zasta ne nerviram , neopterecujem, u mene ti je ma jebes sve,  polako, bice, i tako to,, ako moze moze nesto ako ne,. jbg.. itd.. al  volim kad nesto novo vidim odma otic u detalj to istrazit i da vidim sta  je i kako.. tako no problem!!   | 

Neznam dali ti to nas "zafrkava?"

ili si stvarno toliko ....ma  nije bitno..
za onaj tockic koji ne mozes okretati!??  Začudo (kao i u mnogom opcijama) stavi? strijelicu (kursor) na tockic i on ti javi USE SHIFT!!
 Necu ti pogodovat i reci "bez ljutnje" jer si ipak zaslu?io da se ljuti? i to...na sebe!
  Moram ti ipak priznati da tvoja pitanja u mnogim slućajevima su korisna i poućna ..ALI ..nastavak polemike s tvoje strane ipak granići sa dobrim ukusom.
Gde je stari dobar SANDROB

....on je dobro znao opr?it...