|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Posle eksperimentisanja, najbolje je procitati -jer mozes da procitas opet ako ti nije jasno a i siguran si da Zika, Pera ili Laza nije nesto MALO promenio / pogresio / lose prepricao od onog sto mu je opet neko treci rekao...na kraju ispadne belaj !!!
Inace, preslusao sam prvu stranu tvog Soundclouda i nista tu ne kaze da li si glup ili nisi...samo se cuje da imas jos da ucis. Samo opusteno - da podsetim da kad sam ja pocinjao nije bilo ni interneta ni mobilnih a bogami ni kompjutera i opet smo nekako sami naucili da koristimo za ono vreme jako zajebane (i nelogicne) sequencere i instrumente i uspeli smo da ih nekako sinhronizujemo (sami pravili sync box itd....) SVE BEZ FORUMA I SAVETA !!! nema brzanja..znas onu staru "sve sto je brzo je kuso!" Za sta nemas vremena? Zuris negde...isto tako za pesme..bolje jedna dobro odradjena pesma nego 20 polu zavrsenih...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ko će ovde da se snađe.. | Gillette | Audio Produkcija - Osnove | 7 | 15-04-2011 01:56 AM |
>> Klikni ovde :) >> | L & L | Kupujem/trazim | 0 | 26-02-2011 03:40 PM |
Sabiranje - Ableton Live 7 vs Logic Pro 8 | lesha | Audio Software | 43 | 28-11-2009 12:16 PM |
Pasivno sabiranje audio signala? | mildan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-10-2009 07:22 PM |
Objasnite mi molim vas - Class A | HeatMan | Razno | 40 | 13-08-2008 01:43 AM |