|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Last edited by quake2; 17-08-2012 at 07:11 AM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
To mi ej i cilj i svrha jer ne tvrdim da sam ja neki "akusticar" koji kuzi sve, naprotiv ja cu radje tvrditi da kuzim ponesto ali sam spreman i otvoren za ucenje. Do sada sam podosta ovdje saznao i naucio i neka svoja stajalista potvrdio ili unistio i zbog toga mi je drago. Nadam se sto vise konkretnih savjeta ovdje i ja cu ih ukoliko po mojim razmisljanjima imaju smisla i isplativosti u krajnjem rezultatu i primjeniti. A to da se dobar miks moze napraviti u spvacoj sobi to smo vec odavno apsolvirali. Ja sad da krenem pricati kako sam i na sto snimao i miksao kad sam pocinjao prije skoro 20 godina ljudi bi umirali od smijeha. No poanta je da je to sluzilo svrsi u tom momentu. Tako sam se ucio , razvijao i napredovao i mislim da me je to vise izgradilo engo da sm odmah imao savrsene uvjete od 100m2, SSL pult, razne kompresore, EQ-e i ne znam sto vec sve ne. No to je sad vec pisanje za temu koja bi se zvala "Na koji nacin ste snimali i miksali kad ste pocinjali" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
absorber, difuzor, izgradnja studia, studio, superchunks |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
difuzor panel | quake | Dizajn i konstrukcija studija | 322 | 09-07-2011 09:24 PM |
Poliuretanski difuzor | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 13-01-2009 12:00 AM |
Medijapan kao difuzor | rale_ | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 14-09-2007 03:14 PM |