|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro i to je sve mastering
![]() Ja idem logikom da sto vise ogranicavam samog sebe jer generalno previse vremena utrosim na isprobavanje svega izvodljivog (kao sto sam to uradio u poslednjem miksu koji cu uskoro okaciti). Zato kada pravim mix ne radim na poliranju i glasnoci. Usvojio sam Arturov savet da povremeno proveravam kako ce master limiter da utice na odnose u miks tako sto ga drzim u "standby"-u na masteru ali poliranje uvek radim nakon sto sam isprintovao stereo mixdown. Mislim, mastering moze drasticno da promeni stanje stvari. Realno gledajuci. Da li je to dobro ili ne je prica za sebe. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno pitanje... :) | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-01-2009 07:25 PM |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
Jedno tehnicko pitanje | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 02-06-2005 05:01 PM |
Jedno pitanje za Vladu! | bumbar | Vlado Georgiev | 1 | 16-03-2005 09:19 PM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |